Quantcast
Radio1_v_zivo


OMG, to so BIZARNE navade ZVEZDNIKOV, ki te bodo ŠOKIRALE! Johnny DEPP to počne DOMA?!?
Svet slavnih | 18. 3. 2019 3:06
Od takšnih, ki ne znajo pospravljati, do kraljic, ki se pustijo nositi
Ključne besede:     slavni    denar    bogastvo    uspeh    svet    navade    razvade    bizarno    neverjetno    Ariana    Grande    smeh
Ariana Grande se pusti razvajati kot princeska!

Vsi imamo zvezdnike, ki so nam zelo pri srcu, ki jih radi spremljamo. Za nekatere so to igralci, za druge pevci, spet tretji obožujejo zvezde resničnostnih šovov ali pa samo spremljajo Instagram vplivneže. Običajno so nam navadnim ljudem znane samo tiste pozitivne lastnosti teh zvezdnikov, ti pogosto poskrbijo, da slabe lastnosti sploh ne pridejo v javnost. A tu so ljudje, ki imajo možnost z zvezdniki delati in ko enkrat končajo službo tam, takrat v javnost po pomoti ali pa z namenom predstavijo tudi kakšen zanimiv detajl. No, v nadaljevanju si lahko prebereš navade petih zvezdnikov, ki so se nam zdele še najbolj bizarne.

 

BRITNEY SPEARS pušča hrano POVSOD … Ampak res, POVSOD!

Pop princeska Britney Spears se je tudi v javnosti pogosto pojavila v stanju, ko se je najedala s hitro prehrano, s hamburgerji in sladkarijami. A očitno ima takšne navade tudi doma, še hujše. Bivša čistilka slavne pevke je povedala, da Britney pušča ostanke hrane povsod. Pogosto je našla piškote, ocvrt krompirček ali pa na pol pojedene hamburgerje v spalnici, na tleh, pod odejo, nekoč je skoraj celo pico, že na pol plesnivo, našla celo v kopalnici. No, tudi mi kdaj jemo v spalnici, a ostankov zagotovo ne puščamo tam. 

TALOR SWIFT je obsedena z MAČKAMI – ko rečemo OBSEDENA, potem to tudi mislimo!

Če slediš Swiftovi na Facebooku ali Instagramu, potem zagotovo veš, da ima doma dve mački, ki ju je poimenovala po televizijskih karakterjih, ki so ji pri srcu. A vse to se ne ustavi samo pri ljubezni do mačk -  po informacijah tistih, ki delajo z njo, je TAYLOR prava »MAČJA GOSPA«. Doma naj bi imela ogromno slik, na katerih so mačke, ima puloverje z motivom mačk, šalčke, blazine in druge stvari. Skoraj vse v njenem domu je povezano z mačkami. Na eni od podelitev nagrad je povedala celo, da gre po zaključku uradnega dela takoj nazaj domov k njenim mačkam. Mačke se pojavljajo tudi v njenih pesmih, prav tako pa na svoji strani prodaja celotno kolekcijo z motivi njenih mačk.


 

SANDRA BULLOCK zahteva, da je vedno vse zaprto!

Vsi jo obožujemo, je izjemna igralka in prav ta slava jo je verjetno pripeljala do tega, za nas običajne ljudi morda nekoliko nenavadnega početja. Sandra je pogosto tarča fotografov, paparazzov, ki želijo fotografije iz njenega zasebnega življenja. Odkar je Sandra posvojila sina zahteva, da je njen dom vedno zaprt, zagrnjene zavese, zastrte žaluzije itd. Ne želi, da bi fotografije njenega sina Louisa kadarkoli prišle v javnost. Torej, živijo v temi? Ampak ja, popolnoma razumemo, da si Sandra pač želi zasebnosti.


 

Johnny Depp se rad oblači v RAZLIČNE KARAKTERJE!

No, če je kdo znan po tem, da je odigral najrazličnejše vloge, potem je to zagotovo Johnny. In nekako razumljivo je, da mu je oblačenje v druge karakterje postalo všeč. Člani osebja, ki so nekoč delali na njegovem domu so povedali, da se je zelo pogosto oblekel kar v karakterje, ki jih je igral v filmih. Doma ima namreč sobo, ki je namenjena kostumom, ki jih je nosil v svojih vlogah. Tako se je po hiši pogosto sprehajal kot kapitan Jack Sparrow. Nas ne preseneča, z veseljem bi delali zanj!


 

ARIANi GRANDE se včasih ne ljubi HODITI, zato jo morajo okrog NOSITI kar v naročju!

Ariana je ena najbolj talentiranih pevk v glasbeni industriji in mnogi jo seveda poznamo kot pravo divo. Viri, ki so ji ali so ji bili blizu so povedali, da zna biti precej naporna. Povedali so celo, da včasih zahteva, da jo okoli nosijo v naročju in čeprav je sama to odločno zanikala, obstajajo fotografije, ki to potrjujejo. Vidimo lahko varnostnike, menedžerje, prijatelje in fante, ki so jo že nosili naokoli. No, še dobro za njih, da Ariana ne ustreza njenemu priimku (Grande = velik) in je pravzaprav visoka samo 1,53 metra.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del