Quantcast
Radio1_v_zivo


Ko izveš, kdo je v resnici deklica na sliki, boš presenečen! Pri komaj 7-ih letih je mami priznala, kaj si želi ...
Zanimivo | 14. 3. 2019 3:21
7-letni sin Anthony priznal, da si želi postati deklica
Ključne besede:     deček    deklica    spol    sprememba    otrok    priznanje    mama    sreča
9-letna Autumn je bila nekoč deček

Fran Norris (36) je dve leti nazaj doživela pravo presenečenje, ko ji je takrat njen 7-letni sin Anthony priznal, da si želi postati deklica. Tega ni jemala resno, saj je mislila, da se šali ali da gre zgolj za nekakšno igro, ko je kmalu ugotovila, da temu ni tako.


Anthony 2 leti nazaj, ko je bil še deček in danes, ko je deklica

V Anthony-ju je že od nekdaj videla več deklice, kot pa fantka, zato ji je bilo to priznanje povsem smiselno. ''Od nekdaj je bil precej ''punčkast,'' se je rad igral z igračami za deklice, njegov način obnašanja in mimika pa so bili izredno ne fantovski. Oboževal je, če si je lahko nalakiral nohte, naličil, ali se igral, da je deklica. Tega nisem jemala resno, saj je šlo navsezadnje za otroka in njegovo domišjijo.''Po tem, ko ji je končno priznal, da je nesrečen kot deček in bi bil bolj srečen kot delilca, pa je spoznala, da mora nekaj ukreniti in pustiti otroku prosto pot. In tako je Anthony postal Autumn. Danes ima 9 let in je srečen bolj, kot kadarkoli prej.Mama Fran je šele po tem, ko se je deček začel oblačiti v deklico in je spremenil ime ter dejansko postal deklica, videla, kako je srečen. Povedala je, da ni lepšega kot to, da je tvoj otrok srečen in bi naredil zanj vse. 

''Odkar je deklica, je srečnejši in bolj uživa življenje. Njegovo obnašanje se je spremenilo in je čisto drugačen,'' je še povedala in dodala, da so Anthonyjevo ime spremenili tudi v šoli, kjer je po novem Autumn. Učitelji so povedali, da je njegovo oz. njeno obnašanje zdaj čisto drugačno, kot prej. Fran pa že prebira različne knjige o tem, kako ravnati z otroki, ki si želijo spremeniti spol, saj se želi o tem čimbolj podučiti in ostale starše ozavestiti, da s tem ni nič narobe.Zaupala je tudi to, da se že pogovarjajo o tem, da bodo kasneje na Autumn opravili spremembo spola, a bo treba iti skozi vse psihološke teste in ostale stvari, ko bo malce bolj odrasla.


Takšno kot je, jo je sprejel tudi bratec
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del