Quantcast
Radio1_v_zivo


5 naravnih vzrokov, zakaj se PENIS lahko ZMANJŠA za več kot 2 centimetra!
Uporabna vsebina | 15. 3. 2019 12:13
Deželak o tem, kako ''poskrbeti'' zanj in kaj mu nuditi, da ne pride do tega :)
Ključne besede:     penis    zmanjšanje    vzrok    zdravje    cigareti    moški
Ko izveš, da se lahko moški korenjak tudi zmanjša ...

V Denis Avdić Showu so to jutro ugotovili, da je danes na Japonskem prav poseben dan, ko praznujejo dan penisa. Spraševali so se, kako praznovati ta dan, zato jim je to razložil kar Miha Deželak, ki ve, kako ''počastiti'' svojega korenjaka.

Deželak praznuje posvoje: ''Malo ga moraš počastiti ...''
Japonci danes praznujejo dan penisaIn ker Miha ve, kako skrbeti zanj in česa ne početi, potem je prav da mu prisluhneš, preden prebereš spodaj naštete točke, ki pa razkrijejo, kako se lahko penis zmanjša za kar 2,5 centimetra. Vzrokov za pomanjšanje penisa je kar nekaj in če se najdete v točki 1, potem se temu skoraj ne morete izogniti.

Povprečna dolžina moškega spolnega organa je med 13 in 14 cm, obseg v stanju erekcije pa dobrih 11 cm. Zaradi katerega od spodnjih vzrokov pa se lahko poslovite od kakega centimetra ali celo dveh in pol.


1. Cigareti

Strupi v cigaretnem dimu škodijo žilam, ki penis oskrbujejo s krvjo, zaradi česar postane manjši, erekcija pa vse slabša. Če moški prekomerno kadi in opaža težave v spalnici, potem je morda razlog ravno v škatlici cigaret. 


2. Jemanje zdravil

Tudi zdravila lahko vplivajo na velikost penisa, sploh tista za zdravljenje težav s prostato, ki lahko povzročijo njegovo zmanjšanje. Podoben stransi učinek je bilo zaznati tudi pri nekaterih antidepresvih ali drugih zdravilih.


3. Starost

Pri staranju ni kaj dosti za narediti, saj gre za stvar, ki je neizbežna. Starost s seboj prinese tudi številne spremembe, pri nekaterih moških celo povzroči zmanjšanje penisa. 


4. Operacija prostate

Okoli 70% moškim so zaradi tumorja odstranili prostato, kar je povzročilo pomanjšanje penisa. Zdravniki tega ne znajo pojasniti


5. Peyronujeva bolezen

Bolezen prizadane moške in povzroči, da se penis med ekerecijo zvije, kar povzroči stiskanje žil, posledično pa zmanjšanje le tega.