Quantcast
Radio1_v_zivo


Tragična zgodba para pretresla javnost: ''Bila sta videti zaljubljena in srečna, ko smo ugotovili, KDO JE ONA!''
Žalostno | 28. 3. 2019 9:11
Polivala ga je z vrelo vodo in večkrat zabodla
Ključne besede:     fant    dekle    tragedija    pretepanje    psihično    fizično    napad    pretresljivo    napad    par    zapor    bolnica
Alexa je partnerka Jordan skoraj ubila, danes pa sedi v zaporu

Običajno slišimo, da so v družinah žrtve nasilja ženske in otroci, a so primeri, ko je tudi obratno. 22-letni fant po imenu Alex Skeel iz Londona je bil brutalno mučen iz strani svoje 22-letne partnerke Jordan Worth, ki ga je skoraj ubila.Njuna tragična ljubezenska zgodba se je začela, ko sta imela 16 let in sta se spoznala na nekem koncertu. Alex jo je opisal kot prelepo dekle, ki je bila videti nežna, skrbna, samozavestna in se je takoj zaljubil vanjo, kmalu pa sta začela hoditi. A ljubezenska idila ni trajala dolgo, saj se njeno obnašanje začelo spreminjati. 

Bila je njegovo prvo dekle in jo je poslušal v vsem, saj je bil zaljubljen vanjo ter je bil slepo prepričan, da mu želi le dobro. Na videz drobno in prikupno dekle, pa je 22-letnika fizično maltretilo več let in ga popolnoma unčilo tako fizično, kot psihično. Več let ga je pretepala, ga prislila, da se je odtujil od svoje družine, ga polivala z vrelo vodo, prislila pa ga je tudi v to, da je več mesecev spal na tleh in ga na koncu celo zabodla z nožem.

Alex je dolgo trpel, ko se je nekega dne končno vse končalo. Zgodilo se je, da so sosedje iz njune hiše zaslišali kričanje in nenavadne zvoke ter poklicali policijo. Ko so prišli na kraj dogodka, jih je tam pričakal grozljiv prizor. V kopalnici so našli močno okrvavljenega Alexa, ki je še komaj dihal in ležal v mlaki krvi. Nemudoma so ga odpeljali v bolnišnico.Odkrli so, da ima fant po telesu številne rane, zaradi katerih so se pojavile tudi okužbe, ki pa so jih na srečo hitro pozdravili. Zdravniki so dejali, da so ga komaj rešili in bi lahko kmalu umrl, če ga ne bi pravočasno našli.Ko si je po nekaj dneh ležanja v bolnišnici malce opomogel, se je opogumil in policistom zaupal, od kod mu takšne poškodbe. Povedal jim je, da mu je to storila partnerka Jordan, s katero ima tudi dva otroka. Dejal jim je, da se je hotel od nje ločiti že leta 2014, a mu nikakor ni uspelo. Kasneje je zanosila in ga tako le še bolj priklenila nase. Alex je še priznal, da je tudi sam mislil, da bosta z otroki rešila razmerje, a se je motil. 

Ko so Jordan poklicali pred policiste, pa so iz njenih ust slišali povsem drugačno zgodbo. Dejala je, da Alex laže in da trpi za duševnimi boleznimi ter je nagnjen k samopoškodovanju. Policisti so hoteli že nasesti njeni zgodbi, a so brskali naprej in prišli do točke, ko se je zlomila ter jim vse priznala.

Od leta 2015 je v zaporu, ostane pa ji še kar nekaj let, da bo odslužila svojo kazen za zlobna dejanja.