Quantcast
Radio1_v_zivo


Kako veš, da BO SEKS Z NJO DOBER, še preden gresta v posteljo? Če ima teh 7 točk, je uspeh zagotovljen!
Ljubezen & seks | 9. 3. 2019 12:43
Tiha reka bregove dere!
Ključne besede:     moški    ženska    seks    božansko    opazovanje
Fantje pravijo, da to vidijo ... še preden se sleče ;)

Moške smo vprašali, če bi lahko že v naprej vedeli ali bo ženska v postelji dobra ali ne. Običajno to vedo po seksu, nekateri pa pravijo, da lahko to prepoznajo, še preden jo ''spravijo'' v posteljo. To so znaki, ki naj bi v naprej razkrili, da je v postelji božanska:


Ne hvali se o seksu na ves glas

Ženske, ki rade nonstop govorijo o seksu in se o tem hvalijo na ves glas, so običajno precej slab material v postelji, pravijo moški. Oni si želijo manj besed in več dejanj. Saj veste, kako pravijo: Tiha reka bregove dere!


V obraz pove, česa si želi 

Če je dikretna in ve, kaj si želi, potem bo seks z njo zagotovo dober, saj ji bo lažje ustregel, kot pa da ''cilja'' v prazno. Ni lepšega kot to, da ženska uživa v seksu, se predaja užitkom in sta na koncu zadovoljna oz. zadovoljena oba. 
Je sproščena, preprosta in nasmejana


''Vedno so me razočarale tiste, ki so bile preveč urejene,'' so še povedali in dodali, da sem spadajo tiste ženske, ki bi najraje spale z ličili, v petkah in so malce preveč umetne. ''Takšna ženska je preveč obremenjena s svojim videzom in v postelji nič kaj prida,'' so še dodali in rekli, da prisegajo na sproščen videz v supergah, razmršene lasje, čim manj ličil in nasmejan obraz - prava kombinacija, za popoln seks.


Ko da ona prva pobudo, takrat bo v postelji vulkan 

''Dober seks sem imel vedno takrat, ko je ona pokazala interes in dala pobudo,'' je povedalo več kot polovica moških, ki so se strinjali s tem, da če moraš žensko prositi za seks, potem zagotovo ne bo dober in ti bo dala vedeti, da se čimprej ''spokaj'' stran. 

Zna se poljubljati 

Več kot 60 % moških pravi, da se dober seks začne že pri poljubu. Ženska, ki se zna dobro poljubljati, je pri tem strastna, zna pravilno uporabljati jezik in ve, kam dati roke, bo svoje čare pokazala tudi v postelji in bo seks z njo božanski. 


Oralni seks se ji ne gabi 

''Spoznal sem žensko, ki se ji je oralni seks gabil. Ko bi to misel vsaj zadržala zase, a mi je vedno v obraz povedala, da ji to smrdi in da tega res ne mara''. Moški ne marajo, če ženska viha nos nad njegovim korenjakom in ga prime, kot da je okužen. Všeč jim je, če pokaže, da je zainteresirana tudi za oralni seks, kar jih le še bolj podžge.   


Ima ritem za ples

Ženska, ki zna plesati, se zna gibati in ima ritem za glasbo, bo zagotovo nekaj tega čara pokazala tudi v postelji, pravijo predvsem samski moški, ki imajo izkušnje z ženskami, ki so jih spoznali v klubu in z njimi preživeli noč.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del