Quantcast
Radio1_v_zivo


Njegove NOGAVICE so začele IZGINJATI, ko mu je dekle priznalo resnico! Postalo mu je slabo, ko je slišal, kaj POČNE Z NJIMI!
OMG/WTF | 6. 3. 2019 13:47
26-letnica je nogavice uporabljala namesto toaletnega papirja
Ključne besede:     motnja    toaletni    papir    wc    nogavice    brisanje    zadnjica    nerodno
26-letnica si je z njimi brisala zadnjo plat

28-letnik je na nekem spletnem forumu potožil uporabnikom, da ima s svojim dekletom veliko težavo.

S 26-letno punco je v razmerju že kar nekaj časa in sta nekaj mesecev nazaj začela živeti skupaj. Že na začetku je opazil, da zelo rada pere oblačila in nikakor ne želi, da ji pri tem pomaga on. Vso skrb za pranje perila je prevzela ona, kar pa se mu je zdelo čisto ok. 

''Zdelo se mi je tako prikupno, da vse želi postoriti sama, a se mi niti sanjalo ni zakaj. Mislil sem le, da želi prevzeti gospodinjska dela, tako kot večina deklet,'' je dejal, ko je kasneje opazil, da mu nogavice neverjetno hitro izginjajo.

Pomislil je, da so se zataknile v pralnem stroju ali pa jih je morda kam založil. S tem je ni želel obremenjevati, saj je vedel, da bo takoj zagnala prepir, češ, kako naj ona ve, kje so njegove nogavice.

''No in tako sem nekega dne, ko je ni bilo doma, v košu za perilo opazil svoje nogavice. Pogledal sem bližje in zgrožen opazil, da so čisto umazane. Bile so prekrite z drekom,'' je povedal 28-letnik in nadaljeval: ''Bil sem zmeden, ker nisem vedel od česa naj bi to bilo, saj nisva imela otrok ali hišnih ljubljenčkov''. In napočil je trenutek, ko je dekle zbralo pogum in mu po nekaj mesecih priznalo, kaj počne z njimi. 

Dejala mu je, da raje kot toaletni papir za brisanje zadnje plati, uporabi kar nogavice. Takrat je spoznal, zakaj tako rada skrbi za perilo in mu ni nikoli pustila, da bi ji pomagal.

Priznala mu je, da to počne že zelo dolgo, saj ima ogromen strah pred bakterijami, ki se nahajajo na toaletnem papirju ali da bi se papir strgal in bi vsa umazanija pristala na njenih dlaneh. Nogavice uporablja zato, ker prekrijejo celo njeno roko in onemogočijo, da bi bakterije ali umazanija prišla na njene dlani.  ''V joku mi je priznala, da ji je nerodno, ker to počne in da je vse svoje nogavice že porabila in vrgla stran, zato je začela uporabljati moje. Za trenutek mi je postalo, kar malce slabo''.

Mnogo ljudi na forumu mu je odgovorilo, da ima dekle najbrž ''težavo'' imenovano obsesivno-kompulzivna motnja in da bi bilo dobro, da najde terapevtsko pomoč. Gre za dejanja ali obrede (rituale), ki obsegajo stereotipna, ponavljajoča se vedenja (umivanje rok, obsesija s čistočo, strahovi pred okužbo, bacili, potreba po redu, preverjanje …)

''Vprašal sem jo, če je to njen fetiš, a je odkimala, da ne. Srčno upam, da je ta motnja ozdravljiva in se bova nekega dne temu le nasmejala ali pa da gre le za nekakšno žensko muho, ki jo bo kmalu minila ... Upam!''
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del