Quantcast
Radio1_v_zivo


VIDEO-> Film Zvezda je rojena bodo podaljšali za 12 minut: To je scena v filmu, ki je še nisi videl
ŠOU Domov | 1. 3. 2019 9:49
Lady Gaga pa tudi o tem, če se med njo in igralcem res kaj plete
Ključne besede:     lady    gaga    bradley    cooper    zvezda    rojena    film    podaljšan    scena    star    born    ljubezen
Film Zvezda je rojena so podaljšali za kar 12 minut

Romantično glasbeno dramo Zvezda je rojena, v glavnih vlogah z Lady Gaga in Bradleyjem Cooperjem bodo od danes, pa do prihodnjega petka v več kot 1.150 ameriških kinematografih prikazovali v podaljšani različici. Iz studiev Warner Bros so sporočili, da bo Cooperjev režijski prvenec podaljšan za 12 minut, pri čemer bodo daljši predvsem glasbeni prizori.Kot je še opisal Warner Bros., bo film sedaj sestavljen iz daljših posnetkov pesmi in ene popolnoma nove pesmi, ki še ni bila slišana ne v filmu, niti ne na glasbenem albumu. 

V podaljšanji verziji bomo lahko videli 12 minut novih glasbenih scen, kjer pa ne bo moč spregledati niti neverjetne ''ljubezenske'' energije med glavnima igralcema, ki te dni buri duhove. Se res kaj plete med njima tudi v realnosti?

Lady Gaga je o svojih čustvih prvič javno spregovorila sinoči, v pogovornem šovu z Jimmyjem Kimmelom. Lady Gaga dobitnica Oskarja za glavno pevsko vlogo v filmu Zvezda je rojena (A star is born), je gostovala v šovu Jimmyja Kimmela, kjer je tema pogovora nanesla tudi na to, v kakšnem razmerju je s soigralcem Bradlyjem Cooperjem, saj njune energije pač ne gre spregledati. Naj spomnimo, da se je Lady Gaga predkratkim razšla tudi z zaročencem, medtem, ko je Cooper še vedno v razmerju s prelepo manekenko Irino. 

''Res je, ljudje so v filmu videli ljubezen med nama, saj sva želela, da to vsi opazijo. Veste, pesem Shallow je ljubezenska pesem in tudi film je narejen tako, da nosi ljubezensko zgodbo. Za ta film sva garala in veliko truda vložila vanj. Zelo pomembno je bilo, da sva z Bradlyjem ves čas resnično povezana, saj sva lahko s tem vsa najina čustva približala tudi gledalcem,'' je povedala Lady Gaga, ki zanika, da bi se v resničnem življenju karkoli pletlo med njo in Cooperjem. Čeprav bi lahko po njenem izrazu sodeč rekli, da, ko govori o Bradley Cooperju v njej vre neka drugačna energija, kot bi bila res malce zaljubljena vanj.  Pojasnila je še, da med njima ni nič in da gre za popolnoma drugačno kemijo, kot jo imajo pari v ljubezenskem odnosu. Dodala je še, da sta z Bradlyjem umetnika in da znata svoje delo opravljati tako dobro, da so jima nasedli vsi.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del