Quantcast
Radio1_v_zivo


Doživela orgazem in pristala na invalidskem vozičku! Zdaj opozarja vse, da ne ignorirajo TEGA SIMPTOMA!
Viralno | 1. 3. 2019 14:11
Imela hude glavobole, ki pa jim ni posvečala prevelike pozornosti
Ključne besede:     orgazem    seks    glavobol    kap    nosečnica    invalid
Lucinda je doživela orgazem in pristala na invalidskem vozičku

43-letna Lucinda iz Velike Britanije je spregovorila o tem, kako ji je seks spremenil življenje in to na slabše, čeprav ne želi ljudem dajati občutka, da bi morali zaradi tega prenehati s seksom, temveč želi le opozarjati, da so pozorni na znake, ki jih je ona zanemarjala.

Danes je na invalidskem vozičku, saj je utrpela hude možganske krvavitve in to med doživljanjem orgazma. Z možem Tonyjem sta se predajala strastem, ko je po drugem orgazmu občutila grozno bolečino nad desnim očesom, ki pa običajno ni trajala dolgo, a takrat ni popustila in je bila tako neznosna, da je od bolečin kričala. Mož je poklical reševalce, ki so jo takoj odpeljali v bolnišnico. Zdravniki so jo dali v umetno komo in ji odprli del lobalnje, da bi zmanjšali pritisk na možgane. Po šestih dneh se je zbudila iz kome in izvedela, da je doživela kar 5 kapi. 

''Spominjam se, da sem med orgazmom doživela močan glavobol, ki je bil neznosen. Zaradi tega so me dali v umetno komo, danes sem na invalidskem vozičku, imam ohromljeno levo stran telesa in to vse od pasu navzdol''.


Ko jo je zadela kap, je bila noseča ravno 6 mesecev

Nervokirurg je dejal, da je do tega prišlo, ker je imela v krvnih žilah prirojeno neprevilnost, ki ji je povzročala glavobole, kar pa je opazila že večkrat po tem, ko je doživela orgazem. Temu ni nikoli posvečala prevelike pozornosti, a se je izkazalo, da je doživljala možganske kapi. Lucinda je povedala, da je imela težave z zdravjem že pred nosečnostjo, in sicer s tem, da je pred štirimi leti imela gestacijski diabetes, zato si je morala vsak dan preverjati krvni tlak. Tri mesece kasneje je rodila zdravo deklico, ki pa je ni mogla priejeti, lahko pa jo je le držala ob sebi, kot prikazuje slika.

''Ne zanemarjajte hudih glavobolov in naj partner ne misli, da gre za izgovor, če se z njimi soočate kontanstno! Obiščite zdravnika, preden bo prepozno. Prosim, bodite pozorni na te znake ... jaz sem jih zanemarjala in je bilo prepozno''.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del