Quantcast
Radio1_v_zivo


SEKS v SANJAH: Najpogosteje se pojavi TEH PET sanj, sedaj pa je tu njihova RAZLAGA!
Psihologija | 11. 3. 2019 3:59
Si se kdaj spraševal, kaj pomenijo tvoje erotične sanje?
Ključne besede:     sanje    seks    odnos    šef    sovražnik prijatelj    varanje    pomen    neverjetno    razlaga    sanj
Si že kdaj imel katere od teh sanj?

Sanje so zanimiva stvar, včasih se zjutraj zbudimo in točno vemo, o čem smo sanjali, spet drugič pa se nikakor ne moremo spomniti, kaj nas je preganjalo ponoči. Včasih se zgodi, da so sanje tako grozne, da nas še lep čas preganjajo. Ali pa sanjamo nekaj tako nenavadnega, da tega ne moremo pozabiti. Včasih, pri nekaterih bolj, pri drugih manj pogosto, se pojavijo tudi erotične sanje, sanje, da imamo z nekom spolni odnos. Si se kdaj spraševal/a, kaj to pomeni?

1. SANJAŠ, DA SEKSAŠ Z NEZNANCEM oziroma z nekom, ki si ga bežno srečal na ulici

Strokovnjaki pravijo, da je povsem normalno, da sanjaš o odnosu z nekom, ki si ga morda srečal le enkrat v življenju. Da se neka oseba pojavi v naših sanjah je namreč potrebno le enkratno bežno srečanje, pa si naši možgani že zapomnijo ta obraz. Ti sicer meniš, da tega človeka nisi srečal še nikoli v življenju, a verjemi, zagotovo si ga, mogoče se je samo peljala mimo tebe s tekočimi stopnicami v nakupovalnem centru. Strokovnjaki so povedali, da se ti morda nek neznanec vtisne v spomin, ker ti je privlačen, a bolj pogosto se zgodi, da je bilo na njem nekaj drugega, kar te je pritegnilo.

 

2. SANJAŠ O SEKSU Z NEKOM, KI NI TVOJ PARTNER

Če sanjaš o intimnem odnosu z nekom, ki ni tvoja boljša polovica, se ne obremenjuj. Ampak če se to dogaja preveč pogosto, potem se vprašaj, kakšno je pravzaprav v resnici tvoje spolno življenje. Kako pogosto imata s partnerjem odnos, je to zate dovolj, ali bi želel več? Pogoste sanje o spolnih odnosih z drugimi osebami so namreč lahko pokazatelj, da ti manjka odnosa s partnerjem.

 

3. SANJAŠ O SEKSU S SVOJIM ŠEFOM

Sanje o tem, da seksaš z nadrejenim imajo podoben pomen kot sanje pri drugi točki. Mogoče ti te sanje dodatno sporočajo še, da morda hrepeniš po nečem prepovedanem. Dejstvo, da sanjaš o nekom, ki ima nad tabo moč v službi, lahko prikazuje tudi tvoje spolne želje. Si že kdaj pomislil/a, da bi se pri spolnem odnosu s partnerjem igrala vloge nadrejenega in podrejenega? Mogoče pa pomaga, da se tvoj šef ne pojavi več v erotičnih sanjah s tabo.

 

4. NEKDO, KI JE ISTEGA SPOLA KOT TI

Čeprav v resničnem življenju nisi istospolno usmerjen, se tovrstne sanje pri ljudeh po besedah strokovnjakinje precej pogosto pojavljajo. Mogoče so ti tovrstne sanj nekoliko čudne in nenavadne, a vedi, da to ni nujno, da ima pomen s te perspektive. Raje se vprašaj, če osebo poznaš, v kakšnem odnosu sta in seveda kakšen je bil vajin odnos v sanjah: Mogoče te sanje včasih želijo opozoriti na slabe ljudi, ki so okoli tebe, a jih ne spoznaš.

 

5. SANJAŠ O SPOLNEM ODNOSU Z OSEBO, KI JO SOVRAŽIŠ

Kako grozne sanje, kajne? Sanjaš, da imaš spolni odnos, nekaj tako intimnega z nekom, ki ga v življenju sploh ne preneseš. Mogoče je to znak, podzavest ti želi sporočiti, da je mogoče čas, da se s to osebo povežeš in skušaš spoprijateljiti. Drug znak pa je lahko tudi ta, da ima ta oseba nekaj, kar bi želel imeti ti.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del