Quantcast
Radio1_v_zivo


OSVOJI 1.000 EUR! Za nakupe v Baby Centru!
Nagrajujemo | 1. 3. 2019 8:54
Deli z nami svojo zgodbo in osvoji 1.000 EUR za nakupe v Baby Centru
Ključne besede:     Baby Center    otroci    zgodbe

 

V Baby Centru so otroci na prvem mestu! Tam starši najdete vse, kar potrebujete za svoje najmlajše.

 

In v Baby Centru se dobro zavedajo, da je obdobje starševstva eno najtežjih, saj je prežeto s prvimi začetki. In začetki niso lahki. So pa pomembni za otroke in starše. V Baby Centru pozdravljajo začetke, saj vedo, da z njimi rastemo, napredujemo in se učimo.

 

Prvi začetki naznanjajo nekaj lepega in pozitivnega. Toda včasih … včasih pa se kaj zalomi in … takrat nastane zadrega … Včasih ga nehote »pobiksamo« mi starši in otroci nehote reagirajo tako, da nas spravijo v zadrego. Včasih pa otroci kar sami pogruntajo kaj takega, ob čemer bi se vsi najraje kar pogreznili v zemljo. Pa se le nasmehnemo in v zadregi odvrnemo »Hja, otroci pač vse pogruntajo.«

 

V zgornjo prijavnico nam zapišite svojo zgodbo, kdaj vas je otrok v življenju spravil v največjo zadrego. Je na družinskem praznovanju pred vsemi člani družine povedal, da »mami za taščo vedno reče, da je tečna koza" ali pa da ob večerih ne sme v spalnico staršev, ker takrat »mami masira očeta, ki ga boli noga«? Je bila to kakšna opazka na javnem mestu ali pa vprašanje pri katerem se vam je malo zaletelo ali pa ste zafarbali tudi vi?

 

Vsak izmed nas ima kakšno takšno zgodbo ob kateri se danes samo še smejimo. In takšne zgodbe seveda radi poslušamo. Sporočite nam jih. Najboljša dva vsak dan pokličemo in vsak svojo zgodbo bosta povedala v eter. Vsak, ki ga pokličemo, prejme darilni bon za nakupe v Baby Centru v vrednosti 40 EUR. Čisto na koncu akcije pa bomo izbrali največjega srečneža ali srečnico, ki bo dobil/a kar 1.000 EUR za nakupe v Baby Centru!

 

Anja in Miha v Baby Centru
Ko napolniš voziček do vrha!Vsak začetek je težek, le prvi koraki v Baby Centru so vedno lahkotni. Poiščite novo kolekcijo obutve, oblačil, avtosedeže in vozičke.


 

Baby Center, roka za vse vaše začetke!Več na www.babycenter.si.


Pravila za sodelovanje

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del