Quantcast
Radio1_v_zivo


36-letna atletinja razkrila nekaj, česar ni nihče pričakoval! Z IZJAVO O SEKSU totalno presenetila javnost
OMG/WTF | 25. 2. 2019 12:33
Lolo Jones pravi, da bo čakala do poroke
Ključne besede:     lolo    jones    seks    atletinja    šport    devica    razmerje    poroka
Lolo Jones pravi, da je še vedno devica

Atletinja Lolo Jones je presenetila javnost s svojo izjavo, ko je priznala, da je še vedno devica. Nihče se temu ne bi čudil, če bi dekle štelo okoli 20 let, a bo letos poleti vpihnila že 37. svečko.

Izjemna športnica nastopa v dveh športnih disciplinah, in sicer v atletiki, kjer tekmuje na 60 metrov z ovirami in na 100 metrov na teku z ovirami, obenem pa je celo članica ameriške ekipe v bobu. Dejala je, da je bila v razmerju z moškimi z različnih družbenih sfer, tudi s svojimi kolegi z atletike, a se je vse končalo bolj klavrno.

''Moja razmerja so se vedno končala tako, da sem ostala z zlomljenim srcem. Odločena sem, da se bom spolnosti predala še le po poroki.''
Dodala pa je še: ''Najti pravega moškga je težje kot trenirati za Olimpijske igre ali končati študij''.Tudi sama ne ve, zakaj je bog še vedno ni blagoslovil s poroko. Pravi, da ji je všeč veliko moških, a jo hitro zapustijo po tem, ko jim pove, da ne bo z njimi seksala dokler ne stopita pred oltar. Jonesova morda res nima sreče na ljubezenskem področju, ji gre pa toliko bolje v športni karieri. Leta 2008 je bila prva favoritinja za zlato v teku na 100 metrov z ovirami na Olimpijskih igrah v Pekingu, a se je predzadnji oviri spotaknila in pristala na sedmem mestu. Istega leta pa je postala svetovna prvakinja v teku na 60 metrov z ovirami, dve leti kasneje pa zopet ubranila naslov.

Z mešano ameriško ekipo v bobu pa je leta 2013 postala svetovna prvakinja, v isti disciplini pa je nastopila tudi na Olimpijskih igrah leta 2014 ter tako postala ena izmed redkih športnic, ki so sodelovale na letnih in zimskih olimpijskih igrah.Marsikakšnem moškemu se dvigne srčni utrip ob pogledu na njene izjemne  dosežke, a prav tako na njen seksi in izredno zapeljiv videz. To, da je devica, se ji ne zdi nič čudnega, saj pravi, da je do zdaj še noben moški ni navdušil tako, da bi se mu predala, zato je vredno čakanja.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del