Quantcast
Radio1_v_zivo


"Z možem sva SEKSALA, ko je v sobo stopila moja 5-LETNA HČI! Njene REAKCIJE ne bom pozabila nikoli!"
LOL | 20. 2. 2019 10:16
Poslušalka Nives nam je zaupala zgodbo, ki se lahko zgodi vsem staršem
Ključne besede:     otroci    mož    žena    seks    nerodno
Neprijetna situacija.

Pisala nam je poslušalka Nives, ki nam je zaupala prav posebno anekdoto, ki se lahko zgodi prav vsem staršem. 

 

Z možem sva poročena 13 let in imava dva otroka, sin Gašper je star 12 let, hčerka Leja pa bo letos dopolnila 6 let. Verjetno ni potrebno posebej izpostavljati, da ko si enkrat starš, sploh dveh sončkov, ni veliko časa za posteljne aktivnosti in je potrebno te včasih celo načrtovati. Zgodilo se je nekaj tednov nazaj, ko sva se z možem po napornem tednu v službi dogovorila, da si bova zvečer, ko otroka zaspita, privoščila nekaj mečkanja in crkljanja. Za večerjo sem pripravila pico, ki pa se mi je malce ponesrečila, saj sem bila očitno preveč nestrpna za večerni posteljni randi z možem. Otroka sta se sicer zmrdovala, a na koncu nekaj le pojedla.

 

Po večerji in skupnem ogledu risank, sva pospremila otroka spat, midva pa sva se preselila v spalnico. Ko sva bila prepričana, da otroka trdno spita, sva se po več kot dvotedenski suši prepustila strastem. Ne zamerite mi detajlov, ampak so pomembni za nadaljevanje zgodbe. Slekla sva se in udobno namestila na posteljo. Mož me je ravno jemal od zadaj in me pri tem držal za lase, pri čemer sem seveda uživala, kar sem pokazala z vzdihovanjem. Pri tem se seveda nisem ozirala na okolico, zato me je skorajda katapultiralo iz postelje, ko sem kar naenkrat zaslišala Lejino kričanje: "Ati, nehaj tepsti mami! Gašpeeeeeer, pomagaj!" Mož je prebledel in skočil iz postelje, pri čemer je nerodno padel, jaz pa sem hitro pričela iskati najina oblačila, ki so ležala po tleh. Kmalu je v spalnico pritekel še Gašper in tako je bila zbrana vsa družina. Leja je jokala, Gašper se je smejal, mož je jecljal in ni bil sposoben izustiti enega normalnega stavka, jaz pa sem s skuštranimi lasmi skušala na hitro oceniti situacijo in zbrati misli, kako bom vse skupaj pojasnila najmlajši. Gašperju je bilo seveda jasno, kaj se dogaja, zato se je tudi tako krohotal, Leja pa je bila močno preplašena in zaskrbljena zame, res je mislila, da me mož lasa. 

 

Pritekla je do mene in v joku rekla: "Mami, saj ni bila tako slaba pica. Jaz te že ne bi tepla zaradi tega!" Skoraj sem se polulala od smeha, mož pa je pobegnil v kopalnico.

 

Naslednji dan sem ob zajtrku Leji razložila, da me ati ni tepel zaradi pice, ampak da se imajo na tak način starši pač radi. V ponedeljek pa mi je njena vzgojiteljica povedala, da je Leja povedala celotno zgodbo vsem v vrtcu, pri tem pa navrgla: "Jaz nikoli ne bom kuhala, ker potem te tepejo, če ni dobro." 

 

Kasneje sem se s hčerko še večkrat iskreno pogovorila o incidentu in mislim, da sedaj vendarle razume, da ni šlo za nasilje. Je pa po drugi strani sedaj ves prestrašen moj mož, ki od tistega dne ne upa več seksati, ko sta otroka doma. 
Pa tudi pico sedaj raje naročimo. 

 

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del