Quantcast
Radio1_v_zivo


S sliko svoje žene je moškim zaprl usta: ''Ko boš hrepenel po POPOLNEM DEKLETU z naslovnice, si poglej mojo! Obožujem vsak del njenega telesa''
Ljubezen in odnosi | 23. 2. 2019 4:27
Robbie obožuje svojo ženo, čeprav ni suhica s plakata
Ključne besede:     žena    slika    mož    ponos    obline    kilogrami    seksi    robbie    sarah
Robbie želi moškim povedati, da ni lepota le čvrsto telo, ampak mnogo več

Američan Robbie Tripp sam sebe imenuje ''mož boginje z oblinami,'' saj zelo rad fotografira svojo ženo Sarah in njene slike deli na Instagram profilu. Vsem ženskam in predvsem moškim želi pokazati, kako ponosen je nanjo, čeprav ne ustreza lepotnim idelaom z naslovnice, po katerih hrepeni skoraj sleherni človek. 
 


''Ljubim to žensko in ljubim njeno telo. Kot najstnik sem bil velikokrat deležen zbadanja mojih vrstnikov, češ, da imam rad debele ženske, a se nisem zmenil za to,'' je povedal Robbie in dejal, da ga jezi dejstvo, da moški še vedno hrepenijo po dekletih z revij in televizije ter jih smatrajo za seksi in lepe samo za to, ker so izklesane, čvrste, brez celulita in ostalih ''napak''.

''Hej, ti, popolnež, pa sploh veš, kaj je prava lepota in kaj pomeni imeti ob sebi žensko, ki je naravna, prelepa in nekaj kar te osrečuje?! Prava ženska ima obline, ima napake in je takšna, kot jo je ustvarila mati narava - zame osebno je to moja žena in je popolna''. ''Res je, ima močna stegna, vidno zadnjico in včasih celo težko zapne hlače, pa?Napolni vsak delček hlač, ki jih ima oblečene in njen trebuh se vidi čez majico, a je tako samozavestna, da, ko vstopi v sobo, je v tistem trenutku enostavno najlepša. Ona se ne sekira, če ima v omari XXL oblačila, saj to ne spremeni dejstva, da ni lepa in krasna oseba. Njen obraz ima čudovita lička in se ne bo pojavil na naslovnici Cosmopolitana, ampak ona je zame tista, ki je zaznamovala moje življenje in srce. Občudujem jo ... Res jo!''Robbie meni, da smo ljudje preveč obremenjeni s tem, kar vidimo v medijih, saj nam prodajajo laži, češ, da mora popolna ženska imeti ozek pas, raven trebuh, čvrsto, a dvignjeno zadnjico, velike prsi, polne ustnice, lepa ramena, dolge noge, ravno prav zagorelo polt, a to je neresnična podoba, to je iluzija.To nam pod nos mečejo noč in dan, dokler ne nasedeš in začneš temu verjeti. Ženske so zaradi tega slabe volje, ker niso take, a se ne zavedajo, da je to laž in so v resnici bolj popolne kot dekleta na plakatu. Robbie pa to ve in želi, da se tega zaveda tudi njegova žena Sarah.  ''Resnična lepota je to, da se zna nasmejati, čeprav ima krive zobe, si ne da na obraz kilogram pudra, čeprav ima pegice, in je poleti ni sram obleči kopalk čeprav ima strije in celulit. To je lepota, to so kožna znamenja, to je prefekecija, ki jo smatramo za grdo, ker se je to pred leti nekdo zmislil in tako zdaj to je. Moja žena vse to ima, a je lepa ...''''Dekleta ne zavajajte se s tem, da morate imeti perfektno telo, da bi vas spoštovali in bi vas nek moški občudoval ter ljubil. Tam zunaj obstaja nekdo, ki vas bo ljubil točno takšne kot ste, nekdo vas bo ljubil tako, kot jaz ljubim mojo Sarah." je zakjučil Robbie.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del