Quantcast
Radio1_v_zivo


Kam tvoj partner odlaga UMAZANO PERILO? To o njem razkriva marsikaj, kar še ne veš
Zanimivo | 16. 2. 2019 11:26
''Moški, ki zna uporabljati pralni stroj je seksi'' menijo ženske
Ključne besede:     partner    perilo    umazano    osebnost    razmerje    odlaganje    postelja    tla    karakter    ljubezen
Si sam opere perilo? Bravo, tvoj moški je sanjski!

Če se rada ozreš za moškim, ki se zna lepo obleči in je vedno urejen, le pomisli, kdo stoji za vsem tem? Mama, žena ali je sam svoj gospodar? Ženske pravijo, da so moški, ki znajo pospraviti svoja oblačila in si jih znajo celo oprati, hudičevo seksi. 

Kje pa tvoj dragi največkrat pusti umazano perilo?


1. PRI POSTELJI

Običajno so to hlače oz. največkrat nogavice, ki si jih sezuje tik pred spanjem in tam ostanejo vse dokler jih ne pobere ona, njegova draga. To je moški, ki v življenju ne komplicira in se ne obremenjuje z nepomembnimi stvarmi, ki ga lahko spravijo v stres. Svojo partnerko zelo rad pocrklja, a še raje vidi, da ona pocrklja njega. Z veseljem naroči hrano ali jo odpelje na pico, nikakor pa se mu ne ljubi stati pred štedilnikom in jo razvajati s svojo kuho. 2. NA ''POSEBNEM'' STOLU

Oh, ta posebni stol za odlaganje perila. Običajno ga imajo ženske, a se najdejo tudi moški, ki vsakodnevno nanj odložijo perilo in ostale obleke. Na tem stolu se znajdejo stvari, ki so dobre še za naslednji dan, saj se mu zdi potratno, da bi vsakdan oblekel novo majico, če pa je tista še dobra. Njegovi partnerki gre ta posebni stol precej v nos, saj potem več ne ve, kaj spada v koš za umazano perilo in kaj ne. To je moški, ki rad varčuje in s stvarmi, ki so mu pri srcu dela lepo ter jih neguje. Partnerko ne rad obremenjuje in ji nalaga odvečno delo, saj ve, da je življenje prekratko za negativnost. Do ljubljene osebe ni nikoli zahrtbten in ji ničesar ne skriva.

3. V KOŠARO z umazanim perilom

Je pedanten in ima rad stvari na svojem mestu oz. tam, kamor spadajo. Je redoljuben in to pokaže tudi s tem, da svoje umazano perilo nikoli ne pusti na tleh, temveč ga takoj vrže tja, kamor spada - v koš z umazanim perilom. Na življenje gleda precej prizemljeno, ne sanjari in ne ovinkari. Tisto, kar si želi, bo tudi dobil, pa čeprav bo za to moral garati. Zaveda se, da uspeh pride le tako, da si discipliniran. Do svoje partnerke je ljubeč, pozoren in skrben. Ne mara, da je ona tista, ki ima glavno besedo, zato bo vztrajal pri svojem do zadnjega. 


4. NA TLEH PRI KOŠU

To je moški, ki točno ve, kako se določeni stvari streže in kam spada, a je včasih malce preveč len, da bi jo izpolnil. V življenju bi lahko dosegel marsikaj, a na žalost velikokrat odneha tik pred ciljem. V razmerju zna biti idealen partner, a ima nekaj pomanjkljivosti, kot so to, da se mu velikokrat ne da nikamor in najraje sedi doma pred televizijo ter uživa v miru. Dovolj mu je, če s partnerko pogleda kakšen dober film in je v krogu svojih domačih, brez, da bi hodil po izletih in zapravljal denar. 


5. V PRALNI STROJ

Ta dečko ni mamin sinko in je od nekdaj vajen poskrbeti sam zase, kar se vidi tudi pri opravljanju gospodinjskih del. Ve, da umazane nogavice in ostale obleke ne sodijo na tla, še manj pa na stol, zato si jih zna tudi oprati. Zna ločiti črno od belega in točno tak je tudi v razmerju. Ve, kdaj je čas za resen pogovor in kdaj je čas za zabavo. Je odgovoren, skrben in urejen. Ni ga sram opravljati gospodinjska dela ali iti popoldne s prijatelji na pivo. Ceni trenutke s svojo partnerko, zato bo naredil vse, da ji čimbolj olajša delo in namesto nje tudi kaj postori. Ženske menijo, da so moški, ki znajo upravljati s pralnim strojem seksi in večkrat dobijo, kar si želijo ... tudi v postelji ;)
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del