Quantcast
Radio1_v_zivo


Deklica ''UNIČILA'' poročno fotografiranje! Nevesta zahtevala, da slike TAKOJ IZBRIŠEJO, a je ENA ostala in prišla na plano
LOL | 13. 2. 2019 4:11
Veselo kazala sredinca svatom in se smehljala
Ključne besede:     poroka    sredinec    slike    deklica    triletnica    smešno    nevesta    ženin
Deklica poskrbela za zabavne fotografije, ki pa so razburile le njeno mamo

Triletna Maddison Early je na poroki svoje mame izgledala kot princeska in nihče se ni mogel upreti temu, da je ne bi ošinil s pogledom in se ob tem raznežil. A to prisrčno bitjece še zdaleč ni tako nedolžno, kot je videti na prvi pogled, saj je med poročnim fotografiranjem počela nekaj neprimernega - vsem svatom, ki so stali okoli, je veselo kazala sredinca.  Vse se je začelo, ko sta mladoporočenca najela profesionalnega fotografa, da bi naredil prelepe poročne fotografije, na katerih bi bili tudi njuni otroci. Okoli so stali svatje in občudovali prelepo družino med fotografiranjem, ko so se kar naenkrat začeli krohotati. Smeh je bil vse glasnejši in nevesti na kraj pameti ni padlo, da se smejijo njeni 3-letni hčerki Maddison. 

Šele po koncu fotografiranja, je izvedela, za kaj se je šlo. Ko sta s fotografom preletela fotografije, je opazila, da njena hčerka na kar nekaj fotografijah kaže sredinca in se igrivo smehljala. 


Hannahina sestra je s telefonom ujela trenutek družinskega fotografiranja, ki jo je nasmejal do solz

''Kazanje sredinca se je naučila šele nekaj dni nazaj in nima pojma, kaj pomen. Ve le to, da se ji vsi smejijo, če ga pokaže in to se ji zdi skrajno zabavo,'' je povedala 33-letna mama Hannah.Mama je naročila fotografu, da te slike takoj izbriše, saj so neprimerne, medtem, ko je njena sestra menila, da so skrajno zabavne in bi jih morala shraniti za spomin. Menila je, da je Maddison le otrok in ni s tem mislila nič slabega, saj niti ni vedela, kaj to pomeni. 
Hannah je povedala, da Maddison ni prvič na fotografiji pokazala sredinca in se je to že zgodilo, a si ni mislila, da bo to ponovila ravno na poročnih fotografijah.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del