Quantcast
Radio1_v_zivo


Za to fotografijo se skriva KRUTA resnica, ki je PRETRESLA SVET! Ljudje tega ne morejo preboleti in spregledati
Žalostno | 11. 2. 2019 12:28
Varnostnik našel dojenčico, zavrženo v smeteh, ki je po čudežu preživela
Ključne besede:     dojenček    dojenčica    otrok    smeti    mravlje    prežvietje    kruto    blato    rusija
Tri dni staro deklico našli v smeteh

''Nikoli ne bom pozabil dne, ko sem v jarku našel nekaj, ob čemer mi še danes zastane dih,'' je dejal varnostnik Denis Saranazov, ki dela v ruski tovarni in vsakodnevno naredi obhod okoli nje, da preveri, če vse deluje tako kot treba.

Nekega dne, ko se je sprehajal okoli, pa se mu je zazdelo, da v bližini gozda sliši otroški jok, zato je odšel preveriti, kaj se dogaja. Sledil je glasu, ki je bil vse glasnejši in glasnejši, ko je prišel do jarka polnega smeti in blata. Stopil je bližje in opazil nekaj, ob čemer mu je zastal dih. Iz smeti je ven štrlela majcena ročica, ki pa je bila zavita v plastično vrečko. Nemudoma je začel kopati po smeteh in opazil plastično vrečko, v katero je bil zavita mala dojenčica.


Mravlje so jo začele dobesedno jesti in ji zadale grozljive poškodbe na koži

Bila je v grozljivem stanju, saj so jo že začele jesti mravlje, ki so prodrle tudi v njeno uho, po njej pa so se plazili tudi ostali insketi. Varnostnik Denis jo je odpeljal v bolnišnico in poklical policijo. Ugotovili so, da je deklica stara komaj 3 dni in je pravi čudež, da je sploh preživela. Poimenovali so jo Kristina.

Policija je kmalu našla tudi njeno mamo, 22-letno Olsejo, ki so jo aretirali takoj po tem, ko je vse priznala. Najprej je v svoj zagovor povedala, da je bila zlorabljena in posiljena, a so jo hitro razkrinkali. Dejala je, da si otroka enostavno ni želela in se ga je znebila tako, da ga je pustila v gozdu ter upala, da čimprej umre. 


Tri dni stara deklica Kristina je preživela pod kupom smeti in blata

Policija je poizvedovala naprej in našla tudi dekličinga očeta Andreja, ki je prišel v bolnišnico, a se mu niti sanjalo ni, da je Olseja obdržala otroka, kaj šele, da bi mu storila kaj takega.

Olseja in Andrej sta imela namreč kratko razmerje, ki pa se je končalo po tem, ko sta izvedela, da je noseča. Andreju je rekla, da bo naredila splav in takrat je bilo zadnjič, da je slišal za njo. Deklico so v bolnišnici oskrbeli in jo rešili 

Opravili so DNK test, ki je potrdil, da sta Olseja in Andreja res prava starša Kristine. Andrej se je odločil, da bo deklico obdržal, s čimer se je strinjala tudi njegova partnerka Tatyana. 

Olseja je dobila le 2 leti zaporne kazni, kar je marsikoga razjezilo, saj so mnenja, da si zasluži dosmrtno ječo. Ljudje ne morejo preboleti tega, da se tovrstne ljudi kaznuje s tako milo kaznijo, ko pa si zaslužijo za svoja dejanja nekaj hujšega. 


Njen oče Andrej in njegova partnerka sta sprejela Kristino v svoje življenje ter ji postala starša, karkšna si zasluži
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del