Quantcast
Radio1_v_zivo


To je najugodnejši način, kako podaljšati svoje naravne trepalnice (+ valentinov popust in DARILO)
Oglas | 13. 2. 2019 9:41
Valentinov teden ti prinaša POPUST in DARILO
Ključne besede:     trepalnice    rast    serum    Lux-Factor

S pojavom serumov za rast trepalnic so dolge in poudarjene naravne trepalnice postale bolj dosegljive kot kadar koli prej. Ženske lahko končno za vselej pozabijo na umetne trepalnice in podaljševanje trepalnic v salonih.

 

Le komu niso všeč dolge trepalnice? Ne samo, da so videti glamurozno, prav tako optično povečajo vaše oči in naredijo pogled bolj zapeljiv. Še nedolgo nazaj je bilo za tak učinek potrebno nanesti več slojev maskare ali zapraviti kar nekaj denarja za umetne trepalnice, ki pa prav tako prispevajo k izumetničenem videzu. Če prisegate na naravni videz, je serum za rast trepalnic prava izbira!

 

In ne le, da lahko s pravim serumom opazno podaljšate svoje naravne trepalnice, le-te ob redni uporabi postanejo tudi močnejše, debelejše in bolj zdrave. In najbolje? Serum za rast trepalnic je izjemno enostaven za uporabo. Pred nanosom, ki vam vzame le nekaj sekund, je potrebno le očistiti predel okrog oči in to je vse!

 

Kateri serum izbrati?

 

Tudi na našem tržišču je na voljo že nekaj serumov za rast trepalnic, a vsi ne vsebujejo preverjenih in kakovostnih sestavin, prav tako pa niso vsi resnično učinkoviti. Med temi, ki preverjeno delujejo, je denimo tudi serum za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash, ki v samo 4 tednih opazno podaljša, zgosti in okrepi vaše naravne trepalnice.