Quantcast
Radio1_v_zivo


Vrgli so jo iz fitnesa zaradi OBLEKE! Rekli so ji, da s svojo opravo moti ostale obiskovalce in ni za telovadbo!
LOL | 8. 2. 2019 10:30
Je to normalno?
Ključne besede:     fitnes    oblačila    obleka    telovadba    dekle    nemka    neprimerno    razgaljeno
''Šokirana sem bila, ko je fitnes trenerka rekla, da sem neprimerno oblečena za v fitnes!''

22-letno Nemko Marny so vrgli ven iz fitnesa po tem, ko naj bi bila oblečena neprimerno in je s svojo opravo motila ostale obiskovalce. V fitnes centru kamor je že dve leti hodila s fantom, ni nikoli imela težav in ji na kraj pameti ni padlo, da bo zaradi oprijetih pajkic in malce razgaljene kože okoli popka morala zapustiti telovadnico. ''Za v fitnes sem se vedno oblekla v trenirko in majico, Od novega leta dalje, pa sem se odločila, da ga začnem obiskovati bolj pogosto, zato sem si kupila primerne fitnes pajkice in oprijeti top iz pravih materialov, ki dihajo in vpijajo znoj,'' je povedala Marny in nadaljevala, kaj se je na to zgodilo:

''Delala sem vaje na napravi, ko je do mene stopila fitnes trenerka in mi rekla, da nisem primerno oblečena za treniranje in da s svojo obleko motim ostale člane''.

Marny jo je zmedeno pogledala, saj ni vedela, kaj naj ji odgovori. Trenerka je nato še rekla, da ne morem nositi športnega nedrčka za telovadbo, čeprav je bila en dan prej oblečena isto in ji ni nihče ničesar prepovedal. 

''Šokirana sem bila, saj sem bila dejansko oblečena v top in nikakor ne v športni nedrček''.


Na svojem Twitterju je povprašala ostale, kaj si o tem mislijo in prejela neverjeten odziv, da naj se ne sekira in čimprej zapusti ta fitnes

Marny je res prekinila članstvo s fitnesom in se včlanila drugam. A preden je začela obiskovati novi fitnes, je poklicala tja in vprašala, če dovoljujejo ženskam med vadbo nositi športni nedrček oz. oprijeta oblačila. Ženska na drugi strani slušalke se je zasmejala, saj je mislila, da se dekle šali. Ko ji je razložila situacijo, pa ni mogla verjeti, da se res kaj takega dogaja in jo potolažila, da pri njih lahko nosi kar želi. ''Kaj pa ostala dekleta, ki so v tako kratkih hlačah, da jim komaj pokrijejo zadnjico in dejansko nosijo le športni nederček, prsi pa jim kar buhtijo ven? In ostali moški, ki trenirajo zgoraj brez, pa jim nihče ni še nikoli rekel, da so neprimerno oblečeni?'' se sprašuje Marny, ki ji še zdaj ni jasno, kaj tako neprimernga je bilo v njeni opremi.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del