Quantcast
Radio1_v_zivo


Začutila močno željo, da mora TO STORITI ... in je! Pravijo, da ni normalna in potrebuje psihiatra
OMG/WTF | 6. 2. 2019 7:30
Je odprtega duha in je ni sram pokazati svojih občutkov ali golega telesa
Ključne besede:     švedinja    kri    menstruacija    telo    koža    narava    želja    zgražanje
Premazala se je s svojo menstrualno krvjo in razburila javnost

Švedinja Maxinne Björk je drugačna in to drugačnost ne skriva. Obožuje vse kar je povezano z naravo, javnost pa želi seznaniti s tem, da bi bili ljudje med seboj bolj povezani, tako s spolnostjo in svojim umom ter se ne sramovali svojega telesa, občutkov in tega, kar nam ponuja mati narava.

Čeprav s svojimi slikami in dejanji marsikoga vrže iz tira, pa se švedska lepotica ne pusti motiti ter počne to, kar jo je volja in po slikah sodeč je videti, da v tem precej uživa. 

Namazala se je z menstrualno krvjoOboževalce svojega Instagram profila je presenetila po tem, ko je objavila fotografijo z okrvavljenim obrazom in telesom, pod fotografijo pa zapisala:

''Danes sem imela zelo produktiven in smešen dan. Vrnila sem se domov in bila polna čustev ter misli, s katerimi pa se v tistem trenutku nisem mogla soočiti. Usedla sem na kavč, nekajkrat globoko vdihnila in kar naenkrat začutila močno željo po tem, da svoje telo prekrijem z življenjsko tekočino (menstrualno krvjo). Brez, da bi razmišljala, sem v danem trenutku to tudi storila. Premazala sem se s krvjo po obrazu in telesu, nato pa sem se gola valjala po travi na vrtu. Vonj po zemlji me je spravil v jok - zaradi žalosti in hkrati zaradi sreče''.Pravi, da je recept za spopadanje s težko realnostjo v tem, da se sprejemeš takšnega kot si in ljubiš brezpogojno. Zanimivo ji je to, da ljudje tako težko sprejmejo nekaj, kar je drugačno, izstopa od povprečja in znajo zaradi tega le obsojati ter se zgražati. 
''Ne pravim, da morajo ljudje razmišljati ali živeti tako kot jaz, vendar želim s svojimi dejanji narediti vtis na tiste, ki ne znajo prisluhniti svojemu srcu, željam, se bojijo odpreti in početi tisto, kar jih veseli, pa čeprav je čudno ali nenavadno,'' pravi Maxinne.
Nad njeno potezo, da se je premazala s svojo menstrualno krvjo, marsikdo ni bil navdušen in ji je celo priporočal, da si najde strokovno pomoč, medtem, ko so drugi mnenja, da s tem ni nič narobe, saj gre za povsem naravno stvar in je del vsake ženske.

Maxinne pravi, da je komentarji, da je mentalno bolna ne ganejo in v šali pravi: ''Morda pa sem res!'' in da je srečna, da je odprtega duha, se ne boji odpreti pred javnostjo, ničesar ne skriva in zna živeti, ljubiti ter se sprejemati takšno kot je.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del