Quantcast
Radio1_v_zivo


Po ENEM ZMENKU se ji je TOTALNO UTRGALO! Moški prestrašen, boji se za svoje življenje
OMG/WTF | 4. 2. 2019 9:15
Poslala mu je več kot 159.000 sporočil
Ključne besede:     Jacqueline Ades    zmenek    zalezovanje    policija
Jacqueline se nikakor ni mogla sprijazniti z zavrnitvijo.

Jacqueline Ades, 33, je vizažistka iz Arizone, ki se je odločila, da poišče ljubezen svojega življenja kar preko interneta. Naletela je na moškega, bogatega poslovneža, s katerim se je hitro ujela, si izmenjala fotografije in se dogovorila za zmenek.

 

Jacqueline Ades

Jacqueline Ades

 

Po večerji ji je moški povedal, da ne čuti tiste prave iskrice in se od nje poslovil misleč, da bo gospodična odločitev sprejela zrelo in predvsem razumno. Oh, kako se je zmotil.


Jacqueline ga je začela bombardirati z SMS sporočili, v 10 mesecih, kolikor je trajala ta psihološka drama, mu je namreč po poročanju britanskega Mirrorja poslala več kot 159.000 sporočil! Če so sprva njena sporočila vsebovala prošnje, da naj si moški premisli, je Jacqueline zelo hitro pokazala svoj temperamentni karakter in psihopatsko vedenje. Začela mu je groziti in mu na dan poslala tudi po 500 SMS-ov! V enem izmed njih mu je celo grozila, da mu bo odrezala ledvice, si jih pripravila kot sushi in jih pojedla s kitajskimi palčkami.

 


Moški, ki je želel ostati neimenovan, je njeno številko hitro blokiral, a se je fanatična gospodična znašla in za pošiljanje bolnih SMS-ov uporabila druge številke.

"Potrebujem denar. Ti mi ga boš dal. Prisilila te bom!"
"Moral bi umreti. Izrezala ti bom ledvice in jih s kitajskimi palčkami pojedla kot sushi", je bilo le nekaj od njenih grozilnih SMS-ov.


Aprila pa se je Jacqueline odločila, da svojemu nesojenemu ljubimcu vdre v hišo. Moški se je zvečer vrnil iz službe in ugotovil, da v hiši ni sam. Hitro je poklical policijo, ki je Jacqueline našla v kadi, s seboj pa je prinesla hrano in vino, pripeljala pa je tudi svoja dva psa.

Jacqueline Ades

 

 

Jacqueline je bila obtožena zalezovanja in motenja posesti, bila pa naj bi tudi institucionalizirana. Moški je medijem povedal, da ga še vedno spreleti grozna misel, česa vse je gospodična sposobna in se boji za svoje življenje. Na zmenke na slepo menda ne hodi več.  

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del