Quantcast
Radio1_v_zivo


BIZARNO: Dekle sumilo, da jo partner vara z njeno babico, ko je resnica prišla na plano!
OMG/WTF | 31. 1. 2019 7:44
65-letna babica priznala, kaj sta v resnici počela!
Ključne besede:     bizarno    babica    dekle    varanje    resnica    marihuana    laži    detektor
Vražja babica je rekla, da sta kadila le marihuano!

Če si pod besedo ''babica'' pred seboj prikličeš sliko stare ženičke, ki te razvaja z obilnimi kosili in štrika v svojem gugalniku, je tokrat to popolnoma drugače. Vražja babica je počela nekaj, česar zagotovo ne bi pomislil ... ne, ni zažgala kruha!

Dekle je obtožilo svojo babico, da spi z njenim partnerjem!

23-letna Candy, ki ima s svojim partnerjem Joeom otroka, je začela sumiti, da ji je nezvest. Občutek je imela, da jo vara, ampak z osebo na katero ne bi nikoli pomislili - z njeno 65-letno babico Carol.

Joe ji je namreč enkrat v preteklosti priznal, da ga vzburjajo starejše ženske, zato je takoj posumila svojo babico, s katero so si delili stanovanje. Tistega večera se je Candy zbudila ob 4-ih zjutraj in opazila, da je Joe izginil iz spalnice ter odšel v sobo njene babice - takrat so bili njeni sumi potrjeni.

Babica priznala, kaj se je v resnici dogajalo


Slika je simbolična


Babica je seveda zanikala, da je spala s fantom svoje vnukinje in povedala, kaj se je v resnici dogajalo: ''Iskreno vam povem, da sva skupaj kadila le marihuano. To je vsa resnica!''

Družinsko dramo je videlo na milijone gledalcev preko TV ekranov


Candy je sebe, partnerja in babico prijavila v TV oddajo

Jezna Candy ni vedela, kako naj izve resnico, zato je vse tri prijavila v popularni ameriški šov ''The Maury Show,'' kjer te priklopijo na detektor laži in odkrijejo, kaj se skriva v ozadju. Tovrstni šovi so v Ameriki zelo popularni in ljudje brez občutka sramu, priznajo takšne in drugačne stvari, pred več milijoni gledalcev, ki to spremljajo v studiu in preko televizijskih ekranov. 


Detektor laži končno razkril pravo resnico!

Detektor laži pa je nesrečnemu dekletu razkril popolnoma drugačno resnico o njenem partnerju - denar je zapravil za seksualne usluge in varal Candy z drugimi ženskami, medtem, ko mu je verjela, da je v službi. Nezvesti Joe ni zanikal in priznal, da je vse res.

Drama v družini se je rešila tako, da Candy ni več obtoževala svoje babice in ji verjela, da govori resnico. Vprašanje je le, kako se je nadaljevala tale ''dramatična'' zveza, ko so ugasnile kamere ...

Če si želiš ogledati video, pa klikni TUKAJ!

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del