Quantcast
Radio1_v_zivo


Mama slikala svojo malo PUNČKO in zraven pripisala RAZLOG, zaradi katerega leži! SKRUŠIL se BOŠ!
Žalostno | 3. 2. 2019 4:26
Kako naj ustavimo nasilje med otroki?
Ključne besede:     nasilje    otrok    mama    šola    nadlegovanje    žalostno    vzgoja    neverjetno
Žalostno! Punčko so sovrstniki nadlegovali

 

Zgodba, ki v srca naseli žalost, prihaja iz britanskega mesta Tiverton, a to ne pomeni, da se kaj podobnega ne more zgoditi tudi pri nas. Mala Sophia je stara šest let in ravno je začela obiskovati šolo. Tam pa se je začelo strašno nadlegovanje njenih sovrstnikov. Deklico so njeni sošolci in tako imenovani »prijatelji« nadlegovali in ustrahovali, tako dolgo, da so jo pripeljali do takšne tesnobe, da ni mogla več niti jesti, večkrat na dan je bruhala. Ponoči ni več spala, saj so jo mučili napadi tesnobe. Sčasoma so starši in zdravniki prišli do zaključka, da jo bo potrebno hospitalizirati.


 

Njena mama Carrie je objavo delila na Facebooku, saj je želela vsem pokazati, kako resne so lahko posledice nadlegovanja, želela je pokazati, kaj so male »pošasti« storile njenemu otroku, želela je pokazati staršem teh otrok, da so v vzgoji storili nekaj zelo narobe. Želela je pokazati, kam je njeno hčerko vodilo nadlegovanje malih nasilnežev. Vsak dan je domov prišla objokana, razvila pa se ji je močen strah. Objavo mamice Carrie je delilo že skoraj 300 tisoč ljudi, prejela je ogromno podporo.


 

 

Mamica se je v naslednjih objavah vsem zahvalila za pomoč in podporo, prav tako pa je povedala, da so malo Sophio že vpisali na drugo šolo in ko je bila dovolj pri močeh, jo je začela obiskovati. Carrie je zapisala, da njena mala punčka sedaj iz šole prihaja z nasmehom na obrazu.