Radio1_v_zivo


VALENTINOVIH TOP 10: To so dejanja, ob katerih bo tvoja draga dobila MEHKA KOLENA!
Ljubezen in odnosi | 14. 2. 2019 2:02
... in zavist med prijateljicami :)
Ključne besede:     valentinovo    ženske    moški    ljubezen    pravi moški

Mnogo žensk pravi, da pravi moški ne obstajajo, oziroma da jim grozi izumrtje. Zato se ni čuditi, ko pripadnice nežnejšega spola dobijo povsem mehka kolena, če jo moški preseneti z nečim, ki ni nujno, da se kaže v materialnih stvareh. 

Danes je valentinovo, zato ne zapravljaj denarja za draga in nepotrebna darila, ampak jo preseneti s simpatičnimi dejanji in malenkostmi ob katerih bo zagotovo dobila mehka kolena: 


1. Odpre ti vrata in pridrži stol

Ko moški ženski odpre vrata ali pa ji pridrži stol, se prav vsaka počuti kot prava dama. S to malenkostjo ti moški daje vedeti, da te spoštuje.


2. Zadnji grižljaj prihrani zate

A veš tisto, ko tvoj dragi je Snickers čokoladico, ti pa ga iz daljave le nemo opazuješ, ker si na dieti? Potem pa stopi do tebe in ti reče: "Na miška, tole je zate," in ti ponudi zadnji košček. Ja iiiiii. :) 

 

Rezultat iskanja slik za feeding her gif


3. Ni mu težko preživljati čas s tvojo družino ali prijatelji

Ker tvoj moški ve, kako močno si navezana na družino in svoje prijatelje, nima težav z druženjem. Še več, tovrstne trenutke bo izkoristil zato, da še bolje spozna žensko, ki jo ljubi. Tebe, ja, buča! :)

 

4. Ponosno te predstavi vsakemu. Tudi poštarju. 

Tvoj moški te tako obožuje, da te predstavi tudi širšemu krogu ljudi okoli sebe in ne samo družini ter prijateljem. Pomembno mu je, da zate vedo vsi in ni mu težko pokazati, kako zelo rad te ima in kako popolna si v njegovih očeh.
5. Pokloni ti simpatično darilce 

Ženska ne potrebuje nakita ali dragih modnih dodatkov zato, da bi bila srečna. Včasih je dovolj čokolada ali marjetica z bližnjega travnika ali pa krema za tvoje roke, da bodo še bolj nežne in mehke. Nasmešek pa je še večji, ko moški nekaj ustvari povsem sam pa naj bodo to razkuhani špageti ali neuspela sladica. Namen je tisti, ki šteje in ne materialne dobrine. In neuspela torta je lahko tudi (blejska) grmada! :) 

 V L'Occitanu lahko moški izberejo darilo, ki bo pustilo njihovo drago brez besed in na stežaj odpirajo vrata v skrivnostni svet žensk. Na voljo so tudi posebna mala darila za Valentinovo.
Podari srce: V srčkani kovinski škatlici se skrivata dve dišeči kremi za roke (L'Occitane, 8 EUR) 


6. Vedno te bo zaščitil

V primeru da bi imela težave s komerkoli, pa naj gre dogajanje v klubu, ko ti teži nek neznanec ali pa se nate spravlja šef. Vedno te bo poskusil zaščititi, s pestmi ali pa zgolj s pogovorom, ki te zelo hitro pomiri in da novo perspektivo na trenutno situacijo.


7. Poljubi te na čelo ... kar tako, brez razloga

Pomivaš posodo in tvoj dragi pride mimo tebe ter te nežno poljubi na čelo. Poljub na čelo velja za znak spoštovanja in globoke povezanosti. 

 

Rezultat iskanja slik za kiss on forehead gif


8. Ne dovoli, da sama nosiš težke torbe ali vreče


Moški, ki ima svoje roke v žepih, medtem ko ženska nosi vse mogoče vrečke, je bolj mehkužec kot pravi moški. To dejanje kaže na njegovo sebičnost in nespoštovanje do nežnejšega spola. Pa kaj, če v fitnesu premetavaš 10 kilogramske uteži ali pa povsem sama nosiš otroški voziček po stopnicah, seveda zmoreš tudi težke vrečke, a namen in pozornost sta tista, ki štejeta.  


9. Pomaga ti obleči jakno ali plašč

Pravi kavalir, kajne. 


10. Rad te fotografira in pazi to ... včasih želi s tabo narediti tudi SELFI!!! :) 

Ko sta narazen, rad pobrska po galeriji svojega pametnega telefona in si ogleduje ljubezen svojega življenja. Ne manjkajo tudi vajini selfiji, na katerih sta sicer res malček prismojena, ampak zaljubljena do lune in nazaj. 


Še obstajajo takšni, kajne?! :)