Quantcast
Radio1_v_zivo


SE PRETVARJA, DA TE IMA RAD?! 6 znakov, da mu je vseeno zate in je s tabo le zato, da mu ni dolgčas!
Ljubezen in odnosi | 25. 1. 2019 13:02
To, da mu je vseeno za tvoj orgazem, je eden od znakov, da mu je vseeno ...
Ključne besede:     seks    partnerstvo    razmerje    
Znaki, da te nima rad, se pokažejo že pri seksu

Zatiskanje oči pred resnico, da nas je oseba prenehala ljubiti in je na nas le navezana ali morda še huje, nas ima le zaradi seksa, je boleče. Poglej si, nekaj znakov, ki se pokažejo med rjuhami, če te oseba ne ljubi in ji je le do seksa. Kako ugotoviš, da te ima partner le zaradi seksa?


1. Vseeno mu je za tvoj ograzem

Moški, ki ima svojo partnerko iskreno rad, bo zanjo vedno poskrbel na več načinov - tudi med seksom. Potrudil se bo in naredil vse, da bo zadovoljena. Njen orgazem mu predstavlja veliko zadovoljstvo in mu da vedeti, da je srečna, kar pa v veliki meri osrečuje tudi njega.


2. Ne poljublja se rad s tabo, važen mu je le seks

Če imaš osebo rad, se z njo rad poljubljaš na sto in en način - vedno in povsod. Poljubi so zelo intimni in jih običajno ne deliš kar z vsakim. Če ti oseba res nekaj pomeni, si jo želiš čutiti, biti z njo povezan in jo poljubljati po celem telesu. Kadar pa je govora le o seksu, brez obvez, pa so poljubi velikokrat izključeni.


3. Po koncu seksa mu ni do crkljanja

Če mu oseba ne pomeni nič in je šlo zgolj za seks, potem crkljanje odpade. Moški nima volje, da bi sedaj, ko je potrebo potešil, to osebo objemal in ljubkoval. Hiter objem, ki velja kot neke vrste ''zahvala,'' za seks je vse, kar stori.


4. Med seksom ne upošteva tvojih želja

Njeni predlogi ga ne zanimajo in mu je v resnici čisto vseeno, kako njej paše in kaj bi v resnici rada. Všeč so mu poze in načini, ki prijajo le njemu ter bo čimprej prišel do orgazma. Če je moški pravi in ima partnerko rad, potem ji bo zagotovo prisluhnil ter ji ustregel.


5. Ne želi te zadovoljiti oralno

So moški, ki jim je oralno zadovoljevanje ženske nekaj, čemur se najraje izognejo. Razlog lahko tiči tudi v njenem pomanjkanju higiene ali preprosto ne znajo ter imajo strah, da partnerki ne bo všeč. So pa primeri, ko moškemu ni do ženske in bi rad zadovoljil le sebe. Njo bo dobesedno prisilil, da mu gre z glavo med noge, medtem, ko njemu enostavno ni do tega. Če v razmerju ni prave ljubezni in je moškemu vseeno, se bo zgodilo ravno to.


6. Ne gane ga, če te boli

Bolečina pri seksu ni nekaj, kar se ne dogaja in prav lahko se zgodi vsaki ženski. Lahko gre za suho nožnico ali za kakšne druge težave, ki spravljajo žensko v nelagoden položaj, ki med seksom izzove bolečino. Če si v razmerju z osebo, ki te ima rada, bo spoštovala tvoje odločitve ter te ne bo silila v nekaj, kar ti ne ugaja. Nikoli. Vedno bosta našla način, da bo ustrezal obema in se bosta imela lepo.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del