Quantcast
Radio1_v_zivo


Po smrti 20-letne hčerke si je želel le eno in to dobil! Prekolesaril 2.000 kilometrov in zgodil se je čudež
Žalostno | 27. 1. 2019 11:29
Želel si je zaslišati utrip njenega srca ...
Ključne besede:     srce    abbey    kolesarjenje    utrip    smrt    darovalka    organ    bitje    življenje    ganljivo    oče    hčerka
Bill ob srečanju z Jackom končno zaslišal utrip hčerinega srca

Izguba otroka velja za eno najhujših stvari v življenju vsakega starša in z njo se je soočil tudi Bill Conner. Izgubil je komaj 20-letno hči Abbey, ki je umrla zaradi zastrupitve z alkoholom in za seboj pustila ogromno bolečine. A kljub temu da se je za njegovo družino zgodba končala tragično, se je za neko družino končala srečno. 


Bill in njegova hčerka Abbey pred smrtjo

Bila je darovalka organov in njeno srce je dobil mladenič Lonmouth Jack Jr., ki je bil hudo bolan in bi mu ostalo le še 10 dni življenja, če ne bi dobil ustreznega darovalca srca. 21-letnik je takrat potreboval velik čudež in zgodil se je. Dobil je informacijo, da imajo zanj ustrezno srce. Presaditev so opravili uspešno in Jacku rešili življenje. 


Abbey je po svoji smrti pri življenju ohranila še štiri ljudi, vključno z Jackovim

Abbeyjin oče je čez čas dobil informacijo, da je njegova preminula hči z darovanjem organov pri življenju ohranila še štiri ljudi, vključno z Jackovim.
Takrat si je zaželel le eno, da bi spoznal fanta, ki nosi srce njegove hčerke. Vse se je dogovoril in odločil, da gre na pot. A Bill ni želel sesti na letalo ali v avto, ampak je v njeno čast prekolesaril 2.000 kilometrov, da bi se srečal z Jackom in njegovo družino.  


Prekolesaril 2.000 kilometrov, da bi spoznal mladeniča Jacka

Na cilj je prišel na očetovski dan, kjer ga je že pričakala Jackova družina. Srečanje je bilo izredno ganljivo, polno objemov, solza in neprecenljivih trenutkov, saj je končno zaslišal utrip srca hčerke, pa čeprav v telesu nekoga drugega. 


Bill je lahko končno zaslišal utrip srca svoje pokojne hčerke

''Vesel sem zanj in njegovo družino, hkrati pa sem končno lahko slišlal utrip srca svoje hčere, čeprav v drugem telesu,'' je povedal ganjeni oče, ki mu bo ta dogodek za vedno ostal v spominu. 


To je bilo zanj najlepše darilo, ki bi si ga lahko želel kadarkoli v življenju, saj mu je dalo vedeti, da je Abbey na nek način še vedno živa, pa čeprav je ni več med nami

Tukaj si lahko ogledaš tudi video:

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del