Quantcast
Radio1_v_zivo


KOLIKO ČASA BOŠ ŽIVEL: Preštej črte na zapestju in preveri, kaj pomenijo!
Zanimivo | 24. 1. 2019 14:54
T linije naj bi razkrivale marsikaj, tudi to, koliko časa boš živele
Ključne besede:     zapestje    črte    metafizika
Koliko črt imaš?

Zapestne črte se nahajajo horizontalno na tvojem zapestju. Če jih še nisi nikoli podrobneje pogledal, je sedaj pravi čas za to, da jim nameniš malo pozornosti. Namreč po mnenju strokovnjakov, ki se ukvarjajo z metafiziko, imajo več različnih pomenov, ti pa naj bi bili vezani na tvoje zdravje, počutje, srečo, uspeh in ostale stvari. Metafizika povezuje število zapestnih linij s tem, kako dolgo naj bi oseba živela, kar v grobem pomeni, da več kot imamo črt na zapestju, dlje in bolj kvalitetno bomo živeli.

 

Sedaj pa pod drobnogled vzemi svoje zapestje in malo za hec, malo zares preveri koliko časa naj bi živel.

 

 

Kot zanimivost naj ti povemo, da se četrta linija pojavi precej redko, saj je tipično število zapestnih črt običajno dve do tri.Kaj razkrivajo naše zapestne črte?

 


Prva črta je najpomembnejša izmed vseh. Če je ta linija dobro prepoznavna in globoka, ti pove da si na splošno dobro zdrav in imaš odlične fizične sposobnosti. Če pa je morda nejasna in bolj slabo vidna, nakazuje na zdravstvene težave.

 

Za ženske: če je prva črta obrnjena, oziroma poteka proti začetku dlani ali je celo prekinjena, pomeni ginekološke težave kot so: neplodnost, neredne ali odsotne menstruacije. Pri moških pa taka smer črte pomeni težave s prostato, sečili in reproduktivnimi organi.

 

Druga črta je povezana z osebnim premoženjem, srečo in blaginjo. Idealno je, da je ta črta neprekinjena in dobro vidna.

 

Tretja črta se nanaša na kariero in uspeh. Ponavadi jo imajo osebe na vplivnih mestih in sicer so črte ravne in neprekinjene.


Četrta črta, če jo imaš, pa je običajno vzporedna s tretjo in jo podpira ter s tem povečuje njej vpliv.

 

***

Prva črta - če je jasno vidna in neprekinjena, predstavlja 23 - 28 let življenja

Druga črta - označuje 46 - 56 let življenja

Tretja črta - ta pa označuje 69 - 84 let življenja

Četrta črta - to je zadnja črta in predstavlja več kot 84 let življenja

 

 

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del