Quantcast
Radio1_v_zivo


Zaradi TUMORJA na možganih se je ZREDILA 30 kilogramov. TO, kar je naredil njen ZAROČENEC je preprosto PODLO!
Viralno | 26. 1. 2019 3:47
Zdravniki so ji napovedali maksimalno leto in pol življenja
Ključne besede:     Emily Nicholson    bolezen    tumor    poroka
Emily je zaradi zdravljenja pridobila 30 kilogramov.

Emily Nicholson je 24-letnica iz New Yorka, ki je lansko leto izvedela grozno novico, zdravniki so ji namreč diagnosticirali astrocitom - tumor na možganih ter ji napovedali od 12 do 18 mesecev življenja.

 Novica je Emily, ki se je do tistega trenutka aktivno ukvarjala z manekenstvom in bila pri tem izredno uspešna, močno pretresla, a se je odločila, da bo v tem času, ki ji je ostal, uživala in izkoristila vsak trenutek. Nadaljevala je s pripravami na poroko z njenim zaročencem Jamiejem Smithom, ki jo je zaprosil malce pred postavljeno diagnozo.

 


V vmesnem času je prejemala močna zdravila, ki so povzročila, da se je v zgolj 4 mesecih zredila za več kot 30 kilogramov. In če to še ni bilo dovolj, je sledil še en šok, ki je sicer pozitivno in optimistično Emily povsem sesul. Zaročenec Jamie je le nekaj tednov pred poroko vse skupaj preprosto odpovedal, za razlog pa je navedel, da je preprosto že nekaj časa ne ljubi več. In to preko Facebook Messengerja! Emily je prepričana, da je do tega prišlo prav zaradi pridobljenih kilogramov in ga tako ne privlači več.

 

Image result for Emily Nicholson jamie

Related image


"Bilo je grozno. Napisal mi je, da si ne želi biti več z mano ter me že dolgo ne ljubi več. Pogovarjala sva se celo, da bi dalazamrzniti moja jajčeca in bi tako lahko nekega dne imela otroka s pomočjo umetne oploditve. Jasno mi je povedal, da me ne ljubi več in prepričana sem, da je to zaradi mojega videza. Močno me je razočaral, ampak moram ostati močna." je zaupala novinarjem.

 

 

 

Njena mama Joanne Nicholson (51) je opisala, kakšna je bila Emily pred boleznijo.

 

"Emily je šlo zares dobro, imela je svojo hišo, dobro službo, poleg službe pa je delala še kot manekenka in hostesa. Bila je živahna in zabavna. Od nekdaj je bila zelo pridna za delo. Kar cvetela je, zaljubljena je bila v življenje, sedaj pa je vse to izginilo. Svet se nam je podrl, ko je zdravnik postavil diagnozo. Ne vem, kako smo prišli domov." je povedala.Trenutno Emily in njeni najbližji živijo v Veliki Britaniji in preko strani GoFundMe.com poskušajo zbrati denar za pionirsko cepivo, imunoterapijo, ki bi ji morda lahko pomagala pridobiti nekaj časa, cepivo pa stane stane 30.000 funtov (cca 34.000 evrov).

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del