Quantcast
Radio1_v_zivo


FANT je imel težave s PLAČILOM večerje dekletu na PRVEM ZMENKU: NATAKAR je storil nekaj IZJEMNEGA!
WOW | 24. 1. 2019 11:07
Rešil ga je in rekel: »Vsi smo bili enkrat na njegovem mestu!«
Ključne besede:     zmenek    prvi    fant    dekle    restavracija    luksuz    denar    vino    prijaznost    ljubezen    neverjetno    naklonjenost
Natakar je skupaj z managarjem restavracije storil izjemno potezo!

Prvi zmenek je nekaj, na kar se vsi dobro pripravljamo in si seveda želimo, da bi izpadel kar se da dobro. Uporabnik Twitterja je delil zgodbo, kateri je bil priča v eni izmed luksuznih restavracij. Tam je opazoval mladega fanta in dekle, ki sta prišla na večerjo. Kot je lahko razbral iz pogovora med njima, je fant to restavracijo izbral po priporočilu brata, a ni se zavedal, da je tako draga. Kljub temu je ostal kavalir in dekletu rekel, naj naroči vse, kar ji paše.
»Nedelja zvečer, sedel sem za svojo mizo in jedel odlično večerjo. Mlad par je sedel za mizo poleg mene. Izgledala sta kot par na prvi skupni večerji in prepričan sem, da sta zares ravno začela. Fant je dekletu govoril, naj izbere kar želi. Da je on povabil in da bo on plačal. Dekle pa ni bilo najbolj prepričano, saj se je zavedala, da restavracija ni najbolj poceni. Večkrat mu je rekla, da si lahko stroške večerje razdelita. A on je vztrajal. Ko je prišel meni, je obraz fanta postal precej resen. Videl je namreč cene, ki niso bile najbolj nizke. Videl je, da je punci nelagodno in da nekoliko pogleduje proti njemu. Prijel jo je za roko in ji kavalirsko ponovno rekel, naj izbere vse, kar si želi. On mu je rekla, da bi si lahko predjed delila. Nato je on odgovoril, da bo naročil samo zrezek s krompirjem, ona pa naj izbere, kar ji paše. Videlo se je, da se dekle trudi, da njeno naročilo ne bi bilo predrago. Potem je prišel še natakar in prinesel vinsko karto ter vprašal, če bosta izbrala vino. Fant je rekel dekletu, naj izbere ona. On pa je rekla, da bi bila povsem zadovoljna z vodo ali kokakolo, saj cene vin niso bile človeške. Ko se je natakar ponovno vrnil in vprašal, če sta se odločila, je fant rekel, da bo zrezek s krompirjem ter kozarec vode. Dekle je takoj reklo, da si želi enako. Nakar jo je fant prepričeval, naj izbere vino ali pa katerega od dobrih koktajlov. Dekle pa je reklo, da je zadovoljna z vodo in da bosta šla kasneje v eno izmed gostiln, kjer bo pijačo častila ona. Ko je natakar prinesel dva kozarca vode je fant odšel na stranišče. V trenutku, ko je odšel, je dekle iz žepa potegnilo telefon in z nasmehom na obrazu pisala sporočila. Videti je bila zelo zaljubljena, večje sreče jaz še nisem videl. Čez nekaj časa je natakar prinesel tudi hrano in mlad par je zadovoljno nazdravil z vodo ter si zaželel 'dober tek'. Ko sta pričela jesti, sem opazil natakarja, ki se je zavzeto pogovarjal z managerjem in pogledoval k mizi, kjer je sedel mlad par. Prišel je k njuni mizi in rekel: 'Se opravičujem, pozabil sem povedati, da je pri zrezku, ki sta ga naročila, v ceno vključen še kozarec hišnega šampanjca.' Dekle je zadovoljno odgovorilo: 'Res? To bi bilo čudovito!' Natakar je kmalu prinesel dva kozarca šampanjca in par je zaljubljeno nazdravil. Kasneje sem natakarja prosil za račun in ko mi ga je prinesel, sem ga pohvalil za potezo in mu povedal, da je bilo to zelo lepo od njega in od restavracije. Odgovoril mi je: 'Nekoč smo bili vsi na tem mestu, kot je mlad mož danes!'"

 


Čudovito, kajne? Si že kdaj doživel kakšno podobno gesto? ZAPIŠI jo v komentar ali pa nam jo pošlji preko zasebnega sporočila na Facebooku!

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del