Radio1_v_zivo


Svet slavnih | 18. 1. 2019 10:04
Po treh ločitvah OBUPALA NAD MOŠKIMI: Slavna Demi Moore zaljubljena v Srbkinjo Mašo?
55-letna Demi naj bi po treh propadlih zakonih srečo v ljubezni našla s srbsko stilistko Mašo Mandžuka.
Ključne besede:     Demi Moore    Maša Mandžuka    ljubzene
Za Demi so že trije propadli zakoni. Bo tokrat našla srečo?

Že nekaj časa krožijo govorice, o katerih poročajo tudi tuji mediji, da naj bi bila ameriška igralka Demi Moore v skrivnem ljubezenskem razmerju s srbsko stilistko Mašo Mandžuko. In to že dve leti. 

 

Image result for demi moore masha mandzuka 2019

Image result for maÅ¡a mandžuka 

Image result for maša mandžuka

 Foto: Facebook

 

Po poročanju Daily Maila naj bi 55-letna Demi po treh propadlih zakonih srečo v ljubezni vendarle našla s srbsko stilistko Mašo Mandžuka. Par so večkrat ujeli v Beogradu, šušlja pa se tudi, da naj bi živeli skupaj in vzgajali Mašino dveletno hčer Rumi.

Demi Moore is pictured out with Serbian stylist and rumored girlfriend Masha Mandzuka on a recent outing in Los Angeles with Masha's daughter Rumi

Outing: Demi, who has three adult daughters with ex-husband Bruce Willis, doted on Masha's little girl as the trio went shopping for children's clothing

The bond was clear to see between the G.I. Jane star and Masha's daughter as they spent some time playing together

 

Demi Moore je ameriška filmska igralka, ki se je spomnimo predvsem iz filmov kot so Zadnji dobri možje (1992), Nespodobno povabilo (1993), Striptiz (1996) in Čarlijevi angelčki (2003). Svoj preboj pa je Demi doživela leta 1990, ko je s Partickom Swayzejem zaigrala v veliki filmski uspešnici Duh.

 Demi, katere priimek se je sprva glasil Guynes, je svoje profesionalno ime prevzela od svojega prvega moža Freddyja Moora, po ločitvi pa se je poročila še dvakrat, in sicer z Bruceom Willisom, s katerim ima tri otroke in 15 let mlajšim igralcem Ashtonom Kutcherjem.

 

Image result for masha mandzuka

 

Prav zadnji, 9 let trajajoč zakon naj bi Demi povsem zlomil in kar nekaj časa je potrebovala, da se je zopet postavila na noge.