Quantcast
Radio1_v_zivo


VINJETOMANIJA NA RADIU 1
Nagrajujemo | 25. 1. 2019 14:26
Osvoji vinjeto ali dve, tri, štiri ...
Ključne besede:     vinjetomanija    vinjete    Zavarovalnica Triglav    AMZS

 

A bi vinjeto? Kaj pa dve? Mogoče tri?

 

Na Radiu 1 je to mogoče! Skupaj z Zavarovalnico Triglav, vam tudi letos predstavljamo najbolj zaželeno akcijo začetka leta! Vinjet imamo toliko, da jih bomo delili kar dva tedna in to vsako uro med 7. in 17. uro! 

 

Kaj moram narediti?

 

Preko zgornje prijavnice »prijavi« svojo registrsko številko. 

 

In potem …

 

 … potem samo poslušaš Radio 1 še dlje in še bolj pozorno in če zaslišiš svojo registrsko številko, imaš točno toliko časa, kolikor traja naslednja pesem, da nas pokličeš na TELEFONSKO ŠTEVILKO 080 21 80 in vinjeta je tvoja! Če pa izbrani poslušalec ali poslušalka, ne pokliče, pa lahko naslednjo uro dobiš kar dve vinjeti in tako naprej …

 

In ene velike skrbi in stroška za tvojo denarnico te letos rešimo skupaj z Zavarovalnico Triglav.

 

 

 

Za vse tiste, ki pa niste imeli sreče in vinjete niste dobili v Vinjetomaniji, lahko vinjeto kupite na Petrolu!

 

Če do 15. 2. 2019 na Petrolu kupite letno vinjeto in do 30. 11. 2019 sklenete avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Triglav, boste lahko na Petrolu natočili do 30 EUR brezplačnega goriva. Prejmete pa tudi ugodnost za 70 % popusta na eno pranje avtomobila v avtomatski avtopralnici na Petrolu.

 

Več informacij si lahko preberete TUKAJ.

 

Ampak, letos je prišel tudi rumeni gumb najboljšega prijatelja – AMZS!

 

 
 

Če poslušalec v določnem času po objavi njegove registrske številke ne pokliče v studio, ni opravil naloge in je izgubil vinjeto. Ko se bo to zgodilo, v studiu Radia 1 lahko zasveti Rumeni gumb in voditelj bo poklical nagrajenca in ga s klicem presenečenja obvestil, da kljub izgubljeni vinjeti le-to vseeno prejme.

 

Poslušalec se bo moral še isti dan oglasiti v enem izmed AMZS centrov, kjer mu bodo nalepili novo vinjeto.  

Nina Igrutinović je podelila najbolj ekstremno vinjeto - na Veliki Planini!

 

Deželak je Barbari iz Logatca dostavil kar 4 vinjete! 

 

Vinjeto je poslušalki dostavila tudi Jana Morelj:


 

Fotogalerija: Voditelji Radia 1 delijo vinjete (10 slik)

Oglejte si galerijo slik
Voditelj Haris z nagrajenko Katrin

 

AMZS je že dolgo veliko več kot le pomoč na cesti. Smo Pravi prijatelj voznikom ne glede na situacijo, v kateri se znajdejo. Ne le takrat, ko jih vozilo pusti na cedilu.

 

S svojim naborom storitev zagotavljamo popolno pokritost potreb, ki spremljajo slehernega lastnika vozila. Poleg tehničnih pregledov, zavarovanj in registracij ter servisa vozil, smo se s tehnološko izjemnim Centrom varne vožnje na Vranskem uveljavili kot ključni ponudnik usposabljanja voznikov. V zadnjih letih pa z našim Tehnično-diagnostičnim centrom podiramo mejnike pri odkrivanju in reševanju zapletenih napak na elektroniki vozil.

 

Na ta način kot ena od vodilnih organizacij oblikujemo pot do novih oblik in tehnološkega napredka na področju mobilnosti. Tako danes, kot tudi v bodoče, bomo Pravi prijatelj na vsaki vaši poti.

 

 

Pravila za sodelovanje

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del