Quantcast
Radio1_v_zivo


24-letnica PO SEKSU pristala na operacijski mizi: ''Sram me je bilo povedati, kaj sva storila s fantom!''
OMG/WTF | 16. 1. 2019 13:21
V anusu se ji je zataknil vibrator
Ključne besede:     seks    anus    rit    zadnjica    vibrator    operacija    nerodno    trebuh
Emma Phillips: ''Vibrator mi je ostal v riti ... dobesedno!''

24-letna študentka Emma Phillips in njen partner sta med seksom uporabila vibrator, ta pa je kar naenkrat izginil. Sprva je mislila, da ga je skril pod blazino, a se je kasneje izkazalo, da gre za hujšo stvar. 

''Gledala sva okoli postelje, če je padel na tla ali se nekam odkotalil, vendar ga nisva našla. Potem pa sem začutila nenavaden občutek v trebuhu in ko sem močno pritisnila, sem čutila, da nekaj v meni vibrira.'' Takrat sta ugotovila, da se ji je vibrator zataknil globoko v anusu.  Njen partner ji je na vse načine skušal pomagati, da bi vibrator potegnil ven, a neuspešno. Poskušal je celo s kleščami za žar, a ni šlo. Takrat jima je postalo jasno, da morata obiskati bolnišnico in da Emma potrebuje medicinsko pomoč.

''Tisti večer, ko se je to zgodilo, sva oba pila in nihče od naju ni bil sposoben voziti. Ni mi preostalo drugega, kot da pokličem reševalce. Niti predstavljate si ne, kako mi je bilo nerodno, ko se morala povedati svojo težavo. Od sramu sem se kmalu pogreznila v zemljo''.
In tako so Emmo prišli iskati z reševalcem ter jo odpeljali v bolnišnico.


Opravili so ji *kolostomo, zato je morala kar 6 mesecev nositi vrečko za stomo

*O kolostomi govorimo takrat, kadar kirurg del zdravega širokega črevesa izpelje na površino trebuha, kjer napravi odprtino, skozi katero stomist odvaja blato. 

Zdravniki so naredili rentgen in ugotovili, da je vibrator obtičal precej globoko in ga ne bo mogoče dobiti ven brez operacije. Povedali so ji, da je zadeva resna in bodo morali operacijo izvesti tako, da bodo po vibrator segli skozi trebušno votlino.  Emmo je šele takrat postalo strah. 

Nekaj dni pozneje je okrevala, jemala protibolečinske tablete in kar za 6 mesecev dobila vrečko za odvajanje blata. Zdaj počasi okreva in pravi, da si vibratorja še nekaj časa ne bo privoščila za posteljne popestritve.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del