Quantcast
Radio1_v_zivo


To so ŠTIRI vprašanja, s katerimi se morata soočiti: POTEM bo vajino razmerje RES trajalo, »dokler vaju smrt ne loči«!
Ljubezen in odnosi | 14. 1. 2019 3:40
Preberita si jih in jih razrešita
Ključne besede:     razmerje    odnosi    vprašanja    pogovor    mož    žena    starši    zanimivo
Sta sposobna predelati vsa ta vprašanja?

 

Na začetku razmerja smo kot eno srce in ena duša. Lahko smo s partnerjem vsako minuto dneva in se brez problema prenašamo. Vse je novo, vse je razburljivo in napeto, vse je lepo. Ampak, je vse to dovolj za veliko ljubezen, ki bo trajala za vse življenje? Če se želita čimprej prepričati, potem si odgovorita na sledeča vprašanja, ki lahko razkrijejo veliko o neki osebi.

 

1. KOLIKO ČASA POTREBUJEŠ ZASE?

Ni važno, kako močno sta zaljubljena. Slej ko prej bo vsak potreboval čas, ki ga bo imel samo zase. Ni določeno, koliko je v nekem razmerju potrebno imeti tega časa. To je nekaj, o čemer odloča vsak posameznik, saj smo si različni. Če si dekle po službi želi še uro samo zase, potem naj jo ima. Če si fant želi načrtovati svoj čas, potem naj si ga. brez kakršnekoli drame. Vse mora biti tako, da sta oba zadovoljna.

 

2. KAKO BI RAZDELILA VELIKI DOBIČEK ali LOTERIJSKI ZADETEK?

Denar je pomemben v skupnosti dveh zakoncev. Med vama ne sme biti preveč razlik. Če je nekdo takšen, da vsak cent sproti zapravi, medtem pa drug vsak cent da na stran, da ga privarčuje, potem zna priti do težav. V skupnem gospodinjstvu bosta morala najti skupen jezik. Vprašanje »Kaj bi naredil, če bi zadel na lotu?«, ti lahko marsikaj razkrije o osebi.


 

3. KAKŠEN BO ODNOS Z VAJINIMI STARŠI, KO BODO OSTARELI?

Treba se je sprijazniti. Vsi se staramo, tudi naši starši ne bodo večno mladi. Zato morata s partnerjem ali partnerico nujno odpreti pogovor o tem, kakšen bo vajin odnos s starši, ko ti enkrat ne bodo več mogli živeti sami. Bodo šli v dom za ostarele ali jih bosta vzela pod vajino oskrbo? To je definitivno tema, ki jo morata predebatirati.

 

4. KAKO SE OBNAŠAŠ PO PREPIRU?

Eden ima raje, da se stvari nekoliko ohladijo, drugi pa bi najraje vse razrešil takoj. Če se bosta že na začetku pogovorila o tem, kaj si kdo želi po tem, ko je prepir končan, potem bo vajino življenje precej lažje. Najbolj pomembno pa je, da sta iskrena in da vsak od vaju pove, kakšne so njegove želje.  

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del