Quantcast
Radio1_v_zivo


RAZ*IZDIL NA MILIJONE ŽENSK: S svojo IZJAVO dvignil precej prahu, a ga ne gane ... V to je prepričan!
Zanimivo | 10. 1. 2019 8:35
Francoski pisatelj ima pač rad mlajše ...
Ključne besede:     pisatelj    francoz    izjava    ženske    starost    mladost    videz    moix    izgled
''Ta pa je usekan,'' pravijo ženske, ko slišijo njegovo izjavo

Francoski pisatelj, 50-letni Yann Moix je znan po tem, da rad izjavi tisto, kar misli in s svojimi spornimi komentarji sproža javne razprave. Nedavno je izjavil nekaj, kar je zbodlo več žensk po svetu in lahko rečemo, da jih je kar dobro užalil.

''Raje imam telesa mlajših žensk. To je pač to. Telo 25-letnice je izjemno, medtem, ko telo ženske pri 50-ih ni prav nič izjemno,'' je brez dlake na jeziku dejal nagrajeni pisatelj in režiser.Po spletu se je zaradi njegove izjave oglasilo kar nekaj razburjenih žensk, našlo pa se je tudi nekaj moških, ki se s tem nikakor ne strinjajo. Čeprav je izjava bizarna, pa je marsikoga celo nasmejala, kot recimo francosko komičarko Marino Fois. Ni čakala dolgo in se na Twitterju pošalila, da bo kmalu praznovala 49. rojstni dan in ji je ostalo le še 1 leto ter nekaj dni, da gre spat z njim. Nek uporabnik pa je zapisal, da so si ženske, ki so starejše od 50. let ob njegovih besedah oddahnile, medtem, ko se je nekdo pošalil: ''Ali so lahko, prosim, tudi ženske pod 50-im letom zate nevidne''.


Hollywoodske zvezdnice, ki po 50-letmu izgledajo bolje kot marsikatere 20-letnice

Francoski pisatelj je s svojo izjavo pošteno podžgal marsikatero 50-letnico in ostale dame, ki štejejo krepko čez. Njegova izjava jih je spodbudila, da so samozavestno začele objavljati svoje slike teles, češ, da se lahko z lahkoto primerjajo z mlajšimi dekleti, večina izmed njih pa se je celo pohvalila, da je videti bolje, kot marsikatera 20-letnica.Priznal pa je tudi, da ne obožuje le deklet mlajših od 30 let, temveč so mu zelo všeč tudi ženske azijske rase, poseben poudarek je dal na Korejke, Japonke in Kitajke. 

''Všeč mi je, kar mi je pač všeč in mi na to ni treba odgovarajati.'' Pošalil pa se je celo na svoj račun, da tudi sam ni najboljši ulov in dodal, da tudi njega ne opazijo 50-letnice, saj imajo dosti pametnejšega dela, kot da se ozirajo za nevrotikom, ki cele dneve bere in piše. 

''Z menoj ni lahko,'' je še dodal.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del