Quantcast
Radio1_v_zivo


NE PRIDE MI: "Najin seks je RES SLAB, ampak mi partner NE DOVOLI, da bi si kupila vibrator!"
Ljubezen & seks | 9. 1. 2019 9:36
Ženska že leta igra orgazme, da ne bi prizadela svojega moža
Ključne besede:     orgazem    seks    mož    žena    nezadovoljena    vibrator
Ostale uporabnice so ji predvsem svetovale naj preneha z igranjem orgazma.

Neka ženska, ki je v svojih zgodnjih 30-ih, se je obrnila na udeleženke Mumsneta, za nasvet o svojem ne tako pestrem spolnem življenju.
V svoji objavi je zapisala, da je njen mož sicer odličen mož in oče, v postelji pa je situacija povsem drugačna in žalostna. 

 

"Najin seks je res slab in ne vem, kaj naj naredim. Večkrat sem mu že povedala, katere so tiste stvari in poze, ki so mi všeč, vendar moja iskrenost ni pripomogla k izboljšanju najinih posteljnih aktivnosti. Predigra pri nama izgleda tako, da ga jaz oralno zadovoljim, potem pa je že v meni. Vse skupaj s predigro in samim seksom traja 5 minut. Orgazem zaigram, da se mož ne bi počutil slabo, vendar ne vem koliko časa naj to še počnem. Do konca življenja?

Predlagala sem celo, da bi kupila vibrator, ki bi ga lahko uporabljala med seksom, ampak je totalno proti. Nekoč me je celo dobil, ko sem gledala erotične pripomočke na neki spletni strani in se je zelo razburil.

 

Zdi se mi, da sta romanca in strast v najinem odnosu popolnoma umrli. Ko mu rečem, da bi poizkusila kaj novega, kakšno novo pozo, oziroma v najino spolnost vnesla vsaj kakšno spremembo, mi je rekel, da gledam preveč TV in je resnično zakonsko življenje drugačno kot ga predstavljajo v filmih.

 

Ne vem, kaj naj storim, tako sem razočarana in frustrirana," je zapisala v svoji objavi. 

 

Pod njeno objavo se je nato vsulo ogromno komentarjev ogorčenih žensk, kar seveda ne preseneča. Veliko jih je pozvalo žensko, naj preneha z igranjem orgazma in naj si kupu vibrator, saj je to vendar njena želja in posledično njena odločitev. "Nehaj se pretvarjati za začetek. Ne igraj orgazmov! S tem podpiraš njegov ego in dovoliš, da misli, da si zelo zadovoljena, medtem ko sploh nisi. Dlje kot boš igrala, težje bo karkoli spremeniti.""Seks je dvosmerna cesta, tudi on bi se moral zavedati, da mora vanj vložiti več truda.""Če te noče poslušati, kupi j*ben vibrator in naj se kuja."

 

Kaj meniš ti? Kaj bi ji svetoval/a? Zaupaj nam v komentar pod Facebook objavo. 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del