Quantcast
Radio1_v_zivo


Comtrade System Integration Adriatic je novi licenčni partner Microsofta v Sloveniji
Oglas | 8. 1. 2019 7:32
Prihodnost poslovanja je v sprejemanju in uporabi digitalnih tehnologij.
Ključne besede:     Microsoft    Comtrade System Integration Adriatic    licenčni partner

LJUBLJANA, 7. januar 2019 – Podjetje Comtrade System Integration Adriatic je z družbo Microsoft podpisalo partnersko pogodbo za prodajo licenc Microsoftove programske opreme v Sloveniji in prejelo naziv Microsoft Licensing Solution Provider (LSP). Podjetje je bilo izbrano na podlagi inovacij, inženirskih virov in poslovne odličnosti pri zagotavljanju Microsoftovih rešitev v oblaku.


Comtrade System Integration Adriatic strankam v Sloveniji poleg licenc Microsoftove programske opreme nudi tudi popoln nabor Microsoftovih oblačnih storitev. Podjetje je vzpostavilo regijski kompetenčni center Adriatic Microsoft Competence Center, ki bo spodbujal najboljše prakse in strankam nudil znanje o tem, kako čim bolje izkoristiti Microsoftove rešitve na področjih strojnega učenja, umetne inteligence, prediktivne analitike in digitalnih delovnih mest.


“Prihodnost poslovanja je v sprejemanju in uporabi digitalnih tehnologij. Naše skupine strokovnjakov, certificiranih s strani Microsofta, sodelujejo s partnerji in strankami po vsem svetu ter prinašajo najnovejše inovacije s področij računalniških oblakov, analitike masovnih podatkov, varnosti, hibridnih oblakov, orodij za poslovno sodelovanje in druge Microsoftove tehnologije v sodobna poslovna okolja,“
je povedal Miloš Mirjanić, generalni direktor podjetja Comtrade System Integration Adriatic, in nadaljeval: “Počaščeni smo, da nas je Microsoft izbral za svojega ponudnika licenčnih rešitev za Slovenijo. Ta status je ključni korak v našem poslanstvu, da podjetjem v regiji omogočimo boljše sodelovanje, boljše storitve za stranke in nove priložnosti z uporabo Microsoftove tehnologije oblaka za digitalno preobrazbo.“

 

MilosMirjanic_Comtrade.jpg

 

Klod Kolaro, podpredsednik Comtrade System Integration International, pa je dodal: “Po desetletjih razvoja rešitev, ki temeljijo na Microsoftovih tehnologijah, smo zelo veseli, da smo razširitev našega tesnega sodelovanja z Microsoftom izvedli tudi v Sloveniji. To dejavnost vidimo kot odličen dodatni kanal za uvajanje in implementacijo najnovejših Microsoftovih inovacij na tržišču in se veselimo nadaljevanja zelo uspešnega partnerstva.”

 

KlodKolaro_Comtrade_2.jpg


"V Microsoftu se zavedamo, da bomo uspešni le, če bodo uspešne naše stranke in partnerji. To še posebej velja danes, ko digitalna preobrazba od podjetij zahteva, da v poslovanje vključijo najnovejše veščine, globoko poznavanje poslovanja strank in Microsoftovih tehnologij," je dejala Barbara Domicelj, vodja podružnice Microsoft Slovenija, in poudarila, da Microsoft že vse od svojega prihoda v Slovenijo leta 1994 deluje kot podjetje, ki je tesno povezano z lokalno družbo. Najboljši dokaz za to je partnerska mreža, ki danes vključuje 800 slovenskih IT-podjetij. Nobeno drugo podjetje v Sloveniji nima tako močne partnerske mreže in tolikšnega števila skupnih zgodb o uspehu. "Za nas to seveda ni presenečenje, saj so partnerji ključni del Microsoftovega poslovnega modela. Vsi se zavedamo, da nam bo uspelo le, če bodo naši partnerji uspešni. Naj povem, da za vsak ameriški dolar, ki ga zasluži Microsoft, njegovi partnerji zaslužijo 9,64 dolarja - to potrjuje tudi raziskava s področja računalništva v oblaku, ki jo je opravila družba IDC," je dodala Domicljeva.

 

BarbaraDomicelj_Microsoft.jpg


Podjetje Comtrade System Integration Adriatic je oblikovalo posebno ekipo strokovnjakov, ki se bo osredotočila na zagotavljanje odličnih poslovnih izkušenj strankam v Sloveniji v panogah, kot so bančništvo, zavarovalništvo, telekomunikacije, zdravstvo, energetika in komunalne storitve ter javni sektor. Podporo bo zagotavljala tudi skupina Microsoftovih strokovnjakov iz jadranske regije.

 

Fotografije govorcev in logotipi so na voljo na tej povezavi.

**

O podjetju Comtrade System Integration Adriatic

podjetje Comtrade System Integration  je bila ustanovljeno leta 2001 in zaposluje več kot 300 IT-strokovnjakov z vrhunskimi certifikati iz IT-industrije. Partnerstva z globalnimi tehnološkimi velikani, kot so Microsoft, Oracle, IBM in OpenText, zagotavljajo, da podjetje strankam nudi vrhunske izdelke IT, strokovne storitve in strokovno znanje na področju oblikovanja, razvoja in integracije sistemov in aplikacij. Portfelj družbe vključuje rešitve in storitve v oblaku, analitiko masovnih podatkov, sisteme ECM, HCM, ERP in CRM, rešitve za poslovno obveščanje, IKT in druge storitve.

 

Comtrade System Integration je del skupine Comtrade Group, vodilne IT-organizacije v jugovzhodni Evropi. Z odlično infrastrukturo in podružnicami v 16 državah Comtrade deluje kot holding za uspešna podjetja, kot so Comtrade System Integration in Comtrade Digital Services, hkrati pa tudi kot inkubator za nove in vznemirljive ter robne tehnologije.

 

Povezave:

Globalno: www.comtrade.com

Adriatik: www.comtradeintegration.com

Slovenija: www.comtrade.international/si 

 

O družbi Microsoft

Družba Microsoft (Nasdaq "MSFT" @microsoft) omogoča digitalno preobrazbo v dobi inteligentnega oblaka in inteligentnega roba. Njeno poslanstvo je opolnomočiti vsako osebo in vsako organizacijo na planetu, da doseže več.