Quantcast
Radio1_v_zivo


Na smrt bolno sestrico POLJUBILA NA TREBUH, ko se je v hipu zgodilo nepričakovano! Zdravniki ne najdejo razlage ...
WOW | 7. 1. 2019 10:56
Macey ji je s poljubom ''vrnila'' življenje
Ključne besede:     sestrica    trebuh    poljub    bolezen    zdravje    zdravniki    božič    čudež    smrt    bolezen    poppy    macey
Macey je s poljubom na trebuh ''ozdravila'' svojo sestrico Poppy

Deklica po imenu Poppy se je rodila z Moebiusovim sindromom, ki prizadane obrazne živce, zaradi česar je onemogočeno mežikanje ter menjavanje obraznih izrazov. A od rojstva naprej je pokazala svoj borbeni duh in se ni predala ter pri 15-ih mesecih začela hoditi. Čeprav se je še vedno težko smejala in govorila, je to ni odvrnilo od tega, da iz dneva v dan napreduje. Starši so mislili, da si bo končno opomogla in začela normalno živeti, ko se je zgodilo nepričakovano.


Mama jo je našla nezavestno, zdravniki pa so deklici napovedali le še nekaj dni življenja

Njena mama jo je v postelji našla nezavestno, zato je nemudoma poklicala zdravniško pomoč, da so deklico odpeljali v bolnišnico. Tam so ugotovili, da se ji v pljučih nabira tekočina, možgani so močno poškodovani, zato so zdravniki starše pripravili na najhujše, in sicer, da ji ni ostalo več dosti življenja.

Starša Amy in Steven Smith sta bila obupana in si nista želela predstavljati, da bi hčerka preminila za božične praznike. Skupaj z ostalimi tremi otroki, Alicio, Macey in Alfijem so zato na božični večer odšli v cerkev, da so molili za Poppy, zatem pa odšli v bolnišnico, da bi se od nje poslovili. Bili so pripravljeni na najhujše in celo verjeli, da je to dekličin zadnji božič.

Na božični dan se je zgodil čudež ...


Macey jo je ''oživela'' s poljubom na trebuh

Macey je opazovala svojo nemočno mlajšo sestrico in se želela od nje posloviti. Večkrat jo je močno poljubila na trebuh, ko se je zgodilo nepričakovano. Bolna Poppy se je začela odzivati na njene poljubbe in smehljati. Od tistega trenutka naprej je začela kazati znake izboljšanja. Zdravniki niso mogli verjeti, da se to res dogaja in si niso znali razložiti, kako je to mogoče. Kljub temu da so njeni možgani utrpeli hude poškodbe, se je deklici stanje močno izboljšalo in kazalo je, da obstaja upanje. Čez nekaj dni je okrevala in kmalu po tem zapustila bolnišnico. Ponovno se je naučila hoditi in govoriti.


Macey in Poppy

Mala Poppy je zopet pokazala, da je prava borka in da je življenje res lepo, če si obkrožen z ljudmi, ki te imajo radi ter ti nudijo neskočno ljubezen.