Quantcast
Radio1_v_zivo


Na dan poroda jo je slikal, ko se je pri rojevanju zapletlo! Kasneje je na fotografiji opazil nekaj, kar mu je naježilo kožo
Zanimivo | 11. 1. 2019 10:59
''Vem, da so ji ob strani stali angeli,'' je povedal njen mož
Ključne besede:     nosečnica    porod    zaplet    slika    sij    angeli    
Mislili so, da ne bo preživela, a je! Mož pravi, da so ji ob strani stali angeli, kar dokazuje tudi slika

Chris Honey je pred odhodom v porodnišnico slikal svojo ženo in šele čez čas na sliki opazil nekaj, kar mu je otoplilo srce. Okoli njene glave je opazil nenavaden sij, katerega je najprej pripisoval igranju svetlobe ali napaki na telefonu, a je ugotovil, da mora biti nekaj nadnaravnega.

Njegova žena Brigette je imela zelo zapleten porod in Chrisu se niti sanjalo ni, da bo ta slika postala opomin, da bo vse v redu ter bo preživela kljub komplikacijam med porodom.

''Sij okoli njene glave je znak od Boga, ki nama je dal vedeti, da bo vse dobro in da ji bodo angeli stali ob strani''. Brigitte je bila noseča z dvojčki, zato so opravili carski rez, vmes pa so se začele dogajati težave. Začela je izgubljati zavest, srce ji je začelo pešati, pojavile pa so se ji tudi težave z dihanjem. Vmes je izgubila kar 25 litrov krvi. Zdravniki so se borili za njeno življenje in življenje dvojčkov.

Na koncu se je vse rešilo in je rodila zdravo deklico ter dečka, ki sta bila kmalu odpuščena iz bolnišnice, sama pa je morala ostati na opazovanju ter prestati še eno operacijo. Po nekaj dneh je tudi ona okrevala in se stabilizirala. Njena družina si je močno odahnila, saj so mislili, da morda ne bo preživela. 


Brigitte je rodila zdrava dvojčka, kasneje pa si je opomogla tudi ona

Zdravniki so bili začudeni, da je preživela tako ona, kot tudi otroka. Brigitte in Chris pravita, da verjameta v čudeže in se zavedata, da so jima na tisti dan ob strani stali angeli, kar potrjuje tudi slika.