Radio1_v_zivo


Denis Avdić Show | 4. 1. 2019 10:30
Denis Avdić Show PRAZNUJE 8 LET jutranjega delovanja! Se spomniš, kako je odvodil svoj PRVI ŠOV? Poglej si, video!
Denis Avdić Show na zdravje!
Ključne besede:     Denis Avdić Show    Radio 1    mojradio1    praznovanje    osem    obletnica
Denis nekoč in danes ... Razlika je precej očitna, kajne?

Pisalo se je leto 2011, ko je v začetku januarja po vsej Sloveniji, že navsezgodaj zjutraj zadonel glas Denisa Avdića. Začel se je spektakularni jutranji radijski šov, ki pa še vedno traja in še vedno znova prinese zabavo v marsikateri avto, dom ali službo. 

Denis Avdić Show je na sceni že 10 let, od tega je bil 2 leti popoldne, zadnjih osem let pa ga spremljamo od 5 - 9 ure zjutraj. Se morda spomniš, kako je bil videti Denis, ko je januarja 2011 prvič odvodil svoj šov? No poglej si na spodnjem posnetku in prepoznaj znane obraze ;)

Poglej si, kako je izgledala prva oddaja Denisa Avdića: A ker Denisa ni v službi, sta Miha in Anja danes praznovala kar brez njega in se spomnila nekaj zanimivih dogodkov. Seveda pa nista mogla mimo tega, da ga ne bi poklicala, mu voščila in ga malce povprašala, kaj počne in kako se ima doma.

O tem, kaj si je najbolj zapomnil in kako se ima doma
Denis na liniji:Čeprav ni Denisa v studiu, sta obudila nekaj zanimivih stvari ...
Anja in Miha se spominjata dogodkov v Denis Avdić Showu
                   LETO 2011:                                       LETO 2018:    


Čeprav se je Denis v osmih letih spremenil, naredil kar nekaj življenjskih sprememb, si povečal družino, pridobil kakšen kilogram več, nato spet shujšal, bil dobrodelen, naredil neštešto zabavnih dogodkov, lahko rečemo le eno: ''Je kot vino, starejši je, boljši je!''