Quantcast
Radio1_v_zivo


Huda prometna nesreča na cesti Reteče Jeprca
| 4. 1. 2019 7:28
Policisti iščejo voznika, ki je tik pred trčenjem na kraju nesreče prehiteval
Ključne besede:     policija    nesreča    Jeprca    Reteče
Prometna nesreča na cesti Reteče – Jeprca.

Zaradi prometne nesreče je zaprta cesta Reteče-Jeprca. Po prvih podatkih gre za udelezbo dveh vozil in telesne poškodbe.
Po prvih podatkih policistov gre za prometno nesrečo s pobegom. Policisti iščejo voznika, domnevno svetlejšega Renault megana starejše izvedbe, ki je na kraju nesreče tik pred trčenjem iz smeri Jeprce proti Škofji Loki prehiteval druga vozila. Po nesreči je odpeljal v smeri Škofje Loke.
Policisti prosijo voznika, ki je prehiteval, naj se javi, in priče nesreče, ki naj podatke zaradi razjasnitve okoliščin čim prej sporočijo policiji na interventno številko 113 ali na anonimni telefon 080 1200.
Policisti pozivajo tudi voznika tovornega vozila - cisterne za gorivo, ki je danes zjutraj med 5.50 in 6.10 uro vozil iz smeri Jeprce proti Škofji Loki in je bil na ravnini pred naseljem Reteče tudi prehitevan s strani neznanega voznika.


Dopolnjeno sporočilo iz PU Kranj:
Danes ob 6. uri zjutraj so na cesti Jeprca – Reteče trčila tri vozila, pri čemer sta voznica z osebnim avtomobilom, ki je vozila proti Ljubljani, in voznik kombiniranega vozila, ki je vozil nasproti, silovito trčila čelno. V nesreči je bilo udeleženo še tretje vozilo, ki je peljalo za kombijem in zaradi nesreče trčilo v njegov zadnji del.

Voznica prvega vozila je utrpela hude telesne poškodbe, poškodovan pa je tudi voznik kombija. Voznica tretjega vozila po podatkih policije ni telesno poškodovana. Okoliščine nesreče policisti še ugotavljajo in izvajajo aktivnosti.

Voznik tovornega vozila – cisterne, ki so ga iskali s pozivom, se je sam javil policiji. Zanj je bilo ugotovljeno, da se je nesreča zgodila še pred njegovim prihodom na kraj. 
O vozniku osebnega avtomobila Renault megane in njegovi morebitni vlogi za nastanek prometne nesreče pa policisti še zbirajo obvestila.