Quantcast
Radio1_v_zivo


Moški iskreno o AFERAH s starejšimi ženskami: »Imel sem jih 25, ona pa 50!«
Ljubezen & seks | 2. 1. 2019 13:15
V večini primerov so kar srečni
Ključne besede:     moški    ženske    razmerja    afera    mlajši    starejši    odnos
Nekateri moški so mnenja, da je razmerje s starejšo žensko boljše!

Mladi moški se pogosto odločijo za kaj novega, kaj drugačnega, zato se odpravijo na zmenek s starejšimi ženskami. PET mladih moških je razkrilo, kakšne so bile njihove izkušnje.

 

1. DOVOLJ MI JE BILO NORČEVANJA

"Imel sem žensko, ki je bila točno polovico starejša od mene. Jaz sem bil star 25 let, ona pa 50. A za sabo je imela družino, tri odrasle otroke, dva sta bila celo starejša od mene. Ti otroci in njen bivši mož so se stalno norčevali iz najinega razmerja in pogosto se mi je zdelo, da se ona norčuje z njimi. Zato sem naredil konec."

 

2. SEKS Z NJO JE ODLIČEN

"Ona je od mene starejša kar devet let, a največja razlika med nama je v poslu in v karieri. Je zelo uspešna, ima posel s katerim odlično služi. A najboljša je v postelji. Točno ve, kaj si želi in menim, da je prav zaradi tega seks tako dober."

 

3. JAZ IMAM VEČ ŽIVLJENJSKIH IZKUŠENJ KOT ONA

"Moja žena je kar deset let starejša od mene, ampak, ironično, je ona tista, ki je precej naivna v življenju. Deluje, kot da se ne bi v življenju še ničesar naučila. Vendar je to stvar, ki prekrije razliko v letih. Imava odlično razmerje."


 

4. Z NJO NI NIKOLI DRAME

"Imam 21 let in že od svojega 18. rojstnega dne hodim z žensko, ki je od mene starejša 25 let. Z njo ni nikoli neumnih pogovorov, nikoli ni ljubosumja. Imava odlično razmerje, če se kdaj ne razumeva, imava iskren pogovor in stvari tečejo dalje. Z njenimi otroki se razumem."


5. SLABŠI LIBIDO

"Kot eno sva bila kar pet let. Bila je 15 let starejša od mene. A imela sva težave z libidom, moj je bil namreč precej večji kot njen. Mislim pa, da to nima veze z leti. Kljub temu sem jo imel za časa razmerja rad. Sedaj imam mlajšo od mene, dve leti. Tudi z njo je lepo, a marsikdaj je bilo pri starejši bolje, recimo pogovori. S starejšo se je bilo lažje pogovarjati."

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del