Quantcast
Radio1_v_zivo


TOP #3: Zapustil sem jo zaradi ljubice ... Kasneje sem jo hotel nazaj in doživel nekaj, kar me bo morilo do smrti!
Ljubezen in odnosi | 27. 12. 2018 3:29
35-letnik prepozno spoznal, kaj pomeni ljubiti
Ključne besede:     ljubezen    varanje    žena    ljubica    nosečnost    zakon
Moški je prepozno spoznal, kaj je izgubil!

Na spletu smo zasledili pismo 35-letnega moškega, ki je zaradi ljubice zapustil svojo ženo in prepozno spoznal, kaj je storil. Ko je želel ženo dobiti nazaj, pa je sledilo spoznanje, ki ga je zadelo naravnost v srce. Zdaj želi s tem pismom sporočiti vsem, ki varajo in si zaželijo avanture, da ni vredno. 

Izgubil sem jo. Tisto, ki sem jo imel najraje, a sem to žal prepozno spoznal. Bila je ženska, o kateri marsikdo lahko samo sanja. Poročena sva bila 10 let, ko se mi je nekega dne zazdelo, da mi v zakonu nekaj manjka. V resnici mi ni manjkalo nič - ne seksa, ne hrane, niti ne ljubezni, ampak sem bil le radoveden. Sprva nisem vedel, kaj bi to lahko bilo, nato pa sem spoznal njo - ljubico. Bila je moja sodelavka in od mene starejša tri leta. Razumela sva se, se smejala in večino časa preživela skupaj. Nikoli me ni privlačila tako, kot me je moja žena, zato se nisem dal motiti. Tistega poletnega  večera pa smo imeli službeni piknik. Oba sva malce spila in se zapletla. Nisem si mislil, da bom kadarkoli prevaral svojo ženo, a sem jo. Seks s sodelavko je bil noro dober, saj je bil drugačen, vznemerljiv in v mojem življenju nekaj novega. Naslednji dan sem skušal to pozabiti, pa ni šlo. Ko sem prišel na delovno mesto, da bi sodelavki rekel, da je bilo vse skupaj kar nekaj in da imam svojo ženo rad, me je spet zadelo. Ko sem jo zagledal, sem ji jo zaželel. Bila je tako seksi, lepa in je izžarevala neko posebno energijo, ki me je privlačila kot magnet. In zgodilo se je. Začel sem se zaljubljati v sodelavko (vsaj mislil sem, da je to zaljubljenost, pa v bistvu ni bila). Začel sem se spraševati, če sem lahko zaljubljen v dve hkrati? Žena doma mi je nudila pozornost, mi kuhala, me razvajala, me ljubila, a se mi je zdelo, da je vse kar nekaj oz. me že malce dolgočasi. Po 5 mesecih varanja sem ji vse priznal in se ločil. Nikoli ne bom pozabil njenega obraza, ko me je vsa šokirana, s solzami v očeh gledala in rekla: ''Pripravljena sem ti oprostiti, kaj sem naredila narobe? Ti si moj svet, prosim ne odidi ...Žal ti bo!'' Žal, sem to preslišal in odšel. Nisem je poslušal, niti ji dal priložnosti za pogovor. Bedak. V resnici sploh nisem bil zaljubljen v sodelavko, ampak me je prevzelo nekaj novega in drugačnega, kar je bilo nedostopno, vznemerljivo in je šlo le za seks. V resnici sem imel probleme sam s sabo in sem ji reševal s seksom. To ni bila ljubezen, kar pa sem spoznal prepozno. Ko sva začela s sodelavko živeti skupaj in ni bilo več tistega vznemerljivega občutka, sem spoznal, da je sploh ne ljubim, ampak je bila zame zgolj le ''igrača''. Spoznal sem, kako zelo ljubim svojo ženo in da si želim le nje. 


''Nikoli ne zapusti tistega, ki ga ljubiš, zaradi nekoga, ki ti je všeč,'' mi je nekoč rekla mama, a sem šele zdaj spoznal, kaj to pomeni. Ko sem ležal ob novi partnerki, sem nonstop premišljeval o njej - moji ljubljeni in prelepi ženi. Mar sem res moral oditi od nje, da sem spoznal koliko mi dejansko pomeni?Odločil sem se, da ji pišem. Nisem ji želel razkriti, zakaj bi jo rad videl, zato sem se zlagal, da bi jo rad vprašal nekaj glede najine skupne pogodbe in ločitvenih papirjev. Naslednji dan sem jo poklical in bila je za. Odkar sem jo zapustil in je nisem videl, je minilo več kot leto dni. Čakal sem jo v kavarni, kjer sva se spoznala in si v glavi pripravljal tekst, da bi mi oprostila ter bi poskusila znova. Imel sem dober občutek. Nato pa sem jo zagledal. Obstal sem. Bila je tako lepa in zdelo se mi je, da sanjam. V meni se je prebudilo na tisoče občutkov, ki jih ob sedanji partnerki nisem poznal, z njo pa sem jih imel, a jih nisem znal ceniti. Hotel sem se zjokati, jo objeti in nikoli več spustiti iz svojega objema. A sem v trenutku, ko je stala pred mano vedel, da to ne bo mogoče. Bila je noseča. Nisem vedel, kaj naj rečem, ona pa se je nasmejala in rekla: ''Hej, kako si?''Povedala mi je, da je srečno zaljubljena in pričakuje otroka. Pogledala me je v oči in rekla, da mi oprosti vse. Rekla je še, da je potrebovala kar nekaj časa, da me je prebolela, a je bilo vredno. Z novim partnerjem je spoznala pravo ljubezen in ugotovila, da se mora včasih nekaj končati, da spoznaš resnično ljubezen. Mislil sem, da bom padel skupaj. Medtem, ko sem jaz spoznal, da ljubim njo, je ona spoznala pravo ljubezen - pa ne mene. Dobesedno sem jo pahnil v objem drugega. Moškega, ki je boljši kot jaz.


Takrat sem dobil cmok v grlu in ugotovoil, da je konec. Nikoli več ne bo moja in to, kar sem storil, bom obžaloval celo življenje. Utihnil sem za vedno in ji nikoli povedal, da jo ljubim.

Zato bi rad vsem moškim sporočil le eno: ''Če ti je v razmerju dolgčas in bi si ga rad popestril z ljubico, vedi, da ne bo trajalo dolgo. Ura užitka, se ne da primerjati z užitki ljubljene osebe, s katero si zgradiš ljubezen in srečo. Morda se ti zdi varanje zanimivo, a ko spoznaš, kaj pomeni imeti pravo ljubezen ali še huje, jo čez noč izgubiti ... Potem na varanje ne bi pomislil niti v sanjah''.

Srečno!
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del