Quantcast
Radio1_v_zivo


Kaj je narobe s sliko, da ji je UNIČILA ŽIVLJENJE? Pozirala za oglas, a postala žrtev! Tega si ni predstavljala niti v nočni mori
OMG/WTF | 23. 12. 2018 10:06
Imela je uspešno manekensko kariero, dokler ni podpisala pogodbe z napačno agencijo
Ključne besede:     Heidi    lepota    slika    reklama    oglas    kariera    operacija    laž    otroci    družina
Heidi je bila žrtev prevare! Ta reklamna fotografija ji je uničila življenje

Heidi je bila do leta 2012 povsem običajno dekle z uspešno manekensko kariero, ki se je silovito vzpenjala. Ponudbe je dobivala iz vseh strani in začela je tudi dobro služiti. A težave so se začele dogajati, ko se je odločila za sodelovanje v reklamni kampanji za neko kliniko, ki se ukvarja s plastično kirurgijo. Niti v najhujši mori si ni mislila, da bo s tem postala žrtev prevare, saj je posel na prvi pogled izgledal povsem dostojen in se ni dosti razlikoval od ostalih, ki jih je opravljala doslej. Žal pa še zdaleč ni bilo tako, saj se je izkazalo, da je podpisala pogodbo z napačno agencijo, ki je njeno kariero pokopala v trenutku.

Zakaj ji je TA FOTOGRAFIJA uničila življenje?


Oglas za lepotno operacijo ji je uničil kariero

In tako se je Heidi pojavila v reklami oz. na fotografiji, kjer je sedela s privlačnim moškim in tremi otroki ter so delovali kot srečna družina. A otroci so bili precej drugačni od mame in očeta, saj so jih v photoshopu ''pogršali,'' v namen reklame. 

Pod fotografijo reklame so zapisali: ''Edina stvar, ki vas mora zanimati je, kako boste pojasnili svojim otrokom, kaj se je zgodilo,'' češ, da ne verjemi, da je tvoja partnerka zares lepa, dokler ne dobita otrok - genov se namreč ne da popraviti, videz pa lahko spremeniš z obiskom prave estetske kirurgije.

''Začeli so govoriti, da sem bila moški in da se je mož ločil od mene, ker sem grda''

Nesrečna manekenka pravi, da so fotografije namerno spremenili v photoshopu in da je agencija, prek katere je dobila ta posel, prekršila dogovor, da bo omenjena reklama objavljena izključno v nekaterih, tematsko posebej izbranih revijah. Namesto tega pa se je zadeva pojavila na internetu, reklamirala pa je čisto drugo kliniko.

Lažna zgodba, da je Heidi transvestit in da jo je mož zapustil, ker je grda

V medijih so se začele pojavljati lažne zgodbe, da je Heidi zavrgla lastnega otroka, ker je bil preveč ''grd,'' druga zgodba se je glasila, da se je mož ločil od nje, ker mu je rodila grde otroke, saj je kasneje izvedel, da je bila pred operacijo tudi sama grda in je nasedel njeni lažni lepoti. Vse te laži, so ji uničile kariero, saj ni mogla dokazati svoje nedolžnosti, mediji pa so zadevo le še podpihovali in širili naprej. 


To je lažna fotografija, kako naj bi Heidi bila videti pred operacijo 

Začelo se je celo govoriti, da je bila moški in je s spremembo spola postala 
ženska. Najhuje ji je bilo, ker je morala zaročencu pojasnjevati, da to ni res. 

''Sprva sem mislila, da so to samo govorice, nato pa je zgodba začela krožiti po svetovnem spletu. Najhuje je, da se zgodba konstantno nadgrajuje ter postaja vse hujša in hujša. Ljudje pa so začeli verjeti, da se mi je vse to res zgodilo. Klicali so me celo sorodniki in družina mojega zaročenca,'' pojasnjuje mlado dekle, žrtev prevare.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del