Quantcast
Radio1_v_zivo


Slovenija ima talent dobila ZMAGOVALKO! 24-letnica s finalnim nastopom navdušila in prepričala Slovenijo!
Slovenija | 23. 12. 2018 23:30
Prepričala Slovenijo in obogatela za 50.000 EUR!
Ključne besede:     šov    talent    slovenija    sedma sezona    zmagovalec    
Foto: Slovenija ima talent

Priljubljena oddaja Slovenija ima talent se je zaključila v velikem slogu. Finalna oddaja je bila pravi spektakel tako za občinstvo v studiu POP TV-ja, kot za tiste pred televizijskimi ekrani. Tomica, Tjaša, Inot, Liana, Tim, Tilen, Lara, Jaša, Tjaša in Veronika, 10 super finalistov, ki so v sedmi sezoni mali Sloveniji dokazali, da premorejo ogromno talenta in nas navdušili s svojimi unikatnimi, izjemnimi in različnimi točkami, ki jih ne bomo pozabili. 

Vsak, ki je prišel do finala je zmagovalec, a tisti pravi, pa je lahko le eden. Super finalista sta postala 19-letni Tilen Lotrič in 24-letna Tjaša Dobravec, a zmaga je šla na koncu v roke 24-letni Tjaši Dobravec. Osvojila nas je s svojim prepričljivim nastopom, s plesom ob drogu in dokazala, da ima talent ter je ona tista, ki si zasluži zmago. Uspešno se je prebila skozi 13 oddaj, navdušila tako žirijo kot gledalce in v finalni oddaji le še dokazala, da je res ona tista prava. Z zmago pa je tudi obogatela za celih 50.000 EUR!


Tjaša Dobravec je zmagovalka šova Slovenija ima talent (Foto: Pop Tv Instagram)

Na odru pa niso nastopili le letošnji talenti, ampak tudi uspešni tekmovalci preteklih sezon, ki jih je sodelovanje v šovu izstrelilo med zvezde in združilo v letošnjem poletnem hitu Vroče. Pesem so predstavili v drugačni preobleki, kot smo je vajeni in popolnoma razgreli občinstvo. Skupaj z njimi pa je zapela tudi žirantka Marjetka.

Niso pa bili le talenti tisti, ki so skrbeli za vzdušje in gledanost oddaj, temveč sta za to zaslužena tudi Domen Valič in Sašo Stare. Voditeljski par se je skozi vse oddaje trudil poskrbeti, da tekmovalcem v zaodrju ni bilo težko in sta jih s svojimi zabavnimi vložki čimbolj sprostila ter motivirala, preden so stopili na veliki oder pred množico gledalcev in štiričlansko žirijo, ki so jo sestavljali Ana Klašnja, Marjetka Vovk, Branko Čakarmiš in Lado Bizovičar. Fantastični štirje so odločali o usodah pevcev, akrobatov, plesalcev in vseh, ki so se predstavili s svojim talentom na odru Opere, a na koncu so šteli le glasovi gledalcev, ki so se odločili po svoje in zmago dodelili gibčni Tjaši.

In še ostale nagrade ...

Zmagovalec v kategoriji zabavnih točk je postal Matic Cesar in osvojil 3.000 EUR.

Zmagovalki v kategoriji nevarnih točk sta postali Duo Kamikazete, ki sta prav tako osvojili 3.000 EUR.


Zmagovalec v kategoriji z osebnimi zmagami je postal Matevž Andročec, znan pod vzdevkom Ževža in tako osvojil 3.000 EUR.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del