Quantcast
Radio1_v_zivo


FITNES DAN RADIA 1
Nagrajujemo | 13. 1. 2019 0:02
Poslušalci vadili z voditelji Radia 1
Ključne besede:     fitnes    telovadba    januar    zaobljube    zdravje    fit    liposomski vitamini    Ekolife
V soboto se je v kar šestih fitnesih po Sloveniji odvijal Fitnes Dan Radia 1.

Preveri v videu, kako zabavno smo se imeli v soboto, ko je po Sloveniji na kar šestih lokacijah, potekal Fitnes Dan Radia 1.
**Novo leto, novi vi!

 

Razmigajmo se skupaj in poskrbimo za zdrav začetek novega leta!

 

Po napornem decembru, ki je bil poln pregreh je čas za nov začetek. Čas, da malo razmislimo o svojem življenjskem slogu. Tako, kar se tiče prehrane, kot tudi rekreacije in zdravega življenjskega sloga. Naj bo leto 2019 tisto, ko boste naredili odločilne korake, da se izboljšate. Začnite pri skrbi za svoje telo. Čas je za razmislek o spremembi prehranjevanja, da izgubite kakšen odvečen kilogram in postanete bolj aktivni. 

 

Za nasvete in motivacijo bomo vprašali strokovnjake, izzive pa si bosta postavila tudi naša jutranja voditelja Anja Ramšak in Miha Deželak. Brez zabave, kljub malo bolj resni temi, tako kot je običajno na Radiu 1 tudi tokrat ne bo šlo. Za zaključek tedna pa bomo v soboto 12. januarja pripravili še brezplačne vadbe v izbranih fitnesih v šestih slovenskih mestih. Z malo sreče boš tudi ti brezplačno telovadil skupaj z voditelji Radia 1. S svojim imenom, priimkom in krajem bivanja nam pošlji SMS na 051 300 300, da bomo vedeli, da prideš in ti pripravili darilno vrečko liposomskih vitaminov in mineralov EKOLIFE NATURA.

 

Kje bodo organizirane brezplačne vadbe

 

Kranj

Mega Center Prošport https://prosport.si/

 

Novo mesto

Panter Gym  http://panter-gym.si/

 

Koper

Fit Mania  https://www.fitmania.net/si

 

Celje  

Bodifit  https://bodifit.net/centri/bodifit-celje/

 

Nova Gorica

Center Revitalizacije   https://www.c-r.si/

 

Ljubljana

Gym 24  https://gym24.si/

 

 

 

 

Ker je način življenja večine ljudi vsak dan bolj stresen, naporen in obremenjujoč tudi s strani tehnike in električnih naprav, potrebuje naše telo več nege, počitka, gibanja in osveščanja.

 

Podjetje Ekolife Natura se je usmerilo v liposomske vitamine in minerale, katerih bistvena lastnost je maksimalni izkoristek. Gre za dostavo direktno v celice, kjer jih naše telo lahko uporabi in to je bistvena prednost v primerjavi z ostalimi prehranskimi dodatki. Podjetje Ekolife natura je na tem področju vodilno in z veliko mero intuziazma postavlja nove standarde, ki bi bili zelo koristni tudi v vsaki prehranjevalni verigi, oziroma pri stvareh, ki jih uporabljamo živa bitja.

 

Več: www.ekolife.si

 

 

Pravila za sodelovanje

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del