Quantcast
Radio1_v_zivo


Uporabila kremo za UMETNO PORJAVITEV: Zjutraj je na NOGI zagledala nekaj in bila ŠOKIRANA!
LOL | 31. 12. 2018 8:53
Verjetno se boš ob tej novici malo zasmejal
Ključne besede:     poravitev    losjon    smeh    zabava    roka    penis    umeten    noga    šok    
Očitno je prehitro odšla v posteljo!

 

Kaylou Lovatt se je odločila, da si nanese samoporjavitveni losjon in tako tudi v teh zimskih dneh poskrbi, da bo njena koža porjavela. To je storila potem, ko je prišla izpod tuša. Pred spanjem se je enakomerno namazala in počakala kratek čas, nato pa odšla v posteljo. Pridružila se je fantu. Ta jo je nekako objel, stisnil in skupaj sta zaspala.


Odtis na nogi izgleda kot penis!


Zjutraj pa se je zbudila in na nogi zagledala nekaj, kar jo je spominjalo na odtis penisa. »Pa kako je to sploh mogoče? V bližini nisem imela nobenega penisa, vsaj tako ne, da bi bil na prostem«, se je spraševala, ko je osramočena hodila okoli. Kasneje je na fantovi roki zagledala porjavel del in takoj ji je bilo jasno, da je svojo roko položil na njeno stegno in s tem povzročil zadrego.


S fantom in prijatelji so se zadregi nasmejali!


A ko je pokazala ostalim, so se vsi samo smejali. Zadeva jim je bila precej zabavna, prav zato se tudi ona ni več obremenjevala in je čimprej skušala prikriti nerodno obliko blede kože. »Vedno sem dlje časa počakala, preden sem se ulegla v posteljo, a tokrat se mi je mudilo. Definitivno tega ne bom več ponovila!«