Quantcast
Radio1_v_zivo


Kaj kupiti osebi glede na MESEC rojstva: 12 najbolj NEUMNIH DARIL, ki jih lahko celo uporabiš
LOL | 15. 12. 2018 3:26
''O, ne! Kaj si mi to kupil/a?!?''
Ključne besede:     darilo    obdarovanje    božič    bizarno    neumno    horoskop    mesec    rojstvo    dar
O, ne! Tega darila si ne želim ...

Spet je tukaj tisti čas, ko moramo razmišljati, s čim bomo razveselili domače in kaj je tisto, kar resnično potrebujejo. Zagotovo ni vse v materialnih dobrinah, a ne bo nič narobe, če najbližje razveselite in v tem magičnem decembrskem času obdarite. 

Kaj pa kupiti osebi, ki že ima skoraj vse? No, tukaj imamo nekaj neobičajnih idej, ki so tako neumne in bizarne, da bi si jih želel imeti. 


JANUARPoznaš osebo, ki jo nonstop zebe, je na trenutke preveč pameten in bi morda potrebovala tole? To je idealno darilo, da tvoj prijatelj končno pokaže svojo inteligentnosti tudi navzven.


FEBRUARStres, slaba volja in občutek, da bi nekoga najraje mahnil? Osebe rojene meseca februarja niso nasilne, a bodo tega zelo vesele, saj so naveličane že vsega in čakajo že pomlad.


MARECLjudje rojeni marca so pravi jedci in nikoli ne bodo odklonili povabila na pico. Takšne verižice zagotovo ne bo odklonil nihče. 


APRIL
Poznaš osebo, ki naredi ogromno selfijev in je že malce nadležena s svojimi objavami? No, tole bo nekaj zanjo - sploh, ker bo lahko ''sliko'' pojedela, če ji ne bo všeč.


MAJKo rad spiješ žlahtno kapljico, a moraš nonstop točiti kozarec, ker je prehitro prazen. To je idealno darilo za osebo, ki rada poskrbi za svoje zdravje s tem, ko si privošči EN kozarec vina.


JUNIJOk, tole pa ni švoh darilo! Torba z vgrajenim polnilcem? Tole bi potreboval skoraj vsak, a še najbolj osebe rojene junija, ki brez telefona ne zmorejo več živeti. 

JULIJ 
Ko si zaželiš, da bi te nekdo malce zmasiral ali vsaj ''počohal,'' a nikoli nima časa. Najbolje je, da to narediš kar sam in se malce pocrkljaš.


AVGUST
 


Si utrujen, a moraš biti v šoli, na sestanku ali službi? Potem je to kot nalašč zate, da se malce odmakneš od hrupa in zaspiš na licu mesta. 


SEPTEMBEROsebe rojene septembra precej garajo, zato je včasih dobro, da si malce spočijejo in pretegnejo noge. Tole bo za njih idealno, da bodo na delovnem mestu še več, kot že so.

OKTOBER

Tuš in kava v enem? Zakaj pa ne! Za vse kavoljubce in tiste, ki zmeraj zamujajo. S tem bodo ubili dve muhi na en mah.


NOVEMBERŠportaš premalo? Je tvoj izgovor, da je prehitro tema? Potem so tele superge, kot nalašč zate ali tvojega lenega prijatelja.


DECEMBERKo si bo tvoj prijatelj veseljem umil roke ... ali pač ne?
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del