Quantcast
Radio1_v_zivo


TO so najbolj POHOTNI znaki horoskopa, ki te v postelji zagotovo ne bodo razočarali
Horoskop | 11. 12. 2018 12:30
Spolna energija teh znamenj še najbolj intenzivno izstopa
Ključne besede:     horoskop    seks    znamenja    užitek
Pestro dogajanje v postelji.in izven nje.

A veš tisto, ko seksaš z nekom in si misliš, da si doživel najboljši seks svojega življenja, potem pa se razideta in seksaš z nekom drugim pa si še bolj navdušen nad posteljnimi aktivnostmi? 

 

Vsako astrološko znamenje ima svoje značilne specifike, ki jih delajo posebne Za naslednja tri znamenja pa velja, da so v postelji najbolj strastna, energična in polna presenečenj.

 

To seveda nikakor ne pomeni, da so ostala znamenja slaba v postelji, le pri teh treh znamenjih ta spolna energija še najbolj intenzivno izstopa. 

 

- KOZOROG

 

Kozorogi dobro vedo, kako presenetiti s svojimi seksualnimi sposobnostmi in nenasitnostjo. Na prvi pogled so videti disciplinirani in zadržani, toda ko se jih partner dotakne na pravi način in na pravem mestu, preprostoizbruhnejo. So trpežni in nenastini ljubimci, ki se vežejo na eno osebo in zelo zvesti. 

 

Pri seksu radi premikajo meje in partnerja pogosto presenetijo z nečim nenavadnim, nedoživetm. Partner kozoroga se sprva sicer ustraši, a je kozorog s svojim šarmom tako prepričljiv, da z nekaj dotiki in prijaznim pogledom ga popelje skozi neznano v takšno seksualno izkušnjo, da ne more razumeti, zakaj ni tega poskusil že prej. 

 

Najbolj seksi partner: Dvojček, Devica, Strelec
Kako ga/jo zapeljati: Vonj. Kozorogi imajo bolj kot vonj parfumov, radi naravni vonj. To sicer ne pomenim da obožujejo prepoteno telo, a vseeno jim je bolj ljubo, ko zavohajo partnerja, takšnega kot je, naravnega in svežega. Radi se tudi ure in ure pogovarjajo in z debatami rešujejo svet. 

 

- ŠKORPIJON

 

Škorpijon velja za najbolj strastno in ognjeno znamenje horoskopa. Rad je zapeljan, še raje pa vzame kontrolo v svoje roke in svojega partnerja/partnerico popelje v orgazmična nebesa. Pri predigri se sicer ne zadržuje rad, se pa med samim spolnim aktom za to odolži z mnogimi kreativnimi prijemi in vročimi pozami. 

 

Škorpijon velja za čustveno distantnega, kar pomeni, da ni ravno hitrozaupljiv in želi partnerja navadno dobro spoznati, preden se loti mesenih užitkov. A ko enkrat pride do njih, poti nazaj več ni. V postelji nimajo težav z različnimi pripomočki, radi pa tudi eksperimentirajo z različnimi novimi pozami ali zaigranim kadrom iz filma 50 odtenkov sive. 

 

 

Najbolj seksi partner: Tehtnica, Bik, Lev

Kako ga/jo zapeljati: Možgani. Škorpijoni obožujejo dolge pogovore in pogovor, ki spodbuja njihov intelekt. Pred sabo imajo lahko najlepšega sogovornika, a če jih slednji ne bo impresioniral z dialogom, bo zelo redko prišlo do posteljnih vragolij. 

 

- LEV

 

Za leve prav tako velja, da imajo radi nadzor in so rojeni vodje. Ne marajo biti vodeni in se v primerih, ko partner prevzame pobudo ali kontrolo med seksom, ne počutijo dobro. Ko imajo sami vse vajeti v rokah, popeljejo partnerjo v ekstazo, saj so divji, energični in jim nikoli ni dovolj. Pri predigri raziskujejo vse skrite kotička partnerjevega telesa, radi zapeljujejo in obožujejo maratonski seks. Seksa ne jemljejo kot izpušni ventil po slabem dnevu v službi.

 

Levi so znani po svoji karizmi in neobičajni seksualni privlačnosti. Tudi v živalskem svetu je lev znan po svoji seksualni dominanci. 

 

Najbolj seksi partner: Rak, Škorpijon, Ribi

Kako ga/jo zapeljati: Oči. Levi so vizualna bitja, kar pomeni, da najprej opazijo izgled. Bolj kot nekdo izstopa po videzu, prej ga bo lev opazil. 

 

 

 

 

PREBERI ŠE: VROČ HOROSKOP: Najljubše seks poze glede na znamenje 

 

 

 

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del