Quantcast
Radio1_v_zivo


Deček poslal rojstnodnevno voščilnico OČETU V NEBESA in prejel nepričakovan odgovor! Ob tem se ti naježi koža
Žalostno | 6. 12. 2018 8:41
''Gospod poštar, ali lahko, prosim, to pismo odneseš k očku v nebesa za njegov rojstni dan. Hvala!''
Ključne besede:     deček    oče    smrt    pošta    odgovor    voščilo    nebesa    poštar    voščilnica
Ryan je pisal očetu v nebesa

7-letni Jase Hydman iz Škotske je izgubil očeta, ko je imel komaj tri leta, a kljub temu skupaj s starejšo sestro vsako leto praznujeta njegov rojsnti dan, čeprav ga ni več med njimi. Letos sta se odločila, da bosta očetu v nebesa poslala rojstnodnevno voščilnico in na koncu prejela odgovor, ki ga nista pričakovala. Zaposleni na Kraljevi pošti je naredil neprecenljivo gesto in dečku odpisal.

''Gospod poštar, ali lahko, prosim, to pismo odneseš k očku v nebesa za njegov rojstni dan. Hvala!'' Je na kuverto napisal deček in vrgel pismo v nabiralnik.


Teri je povedala, da je bil deček presrečen in je ves čas ponavljal: ''Mami, očka je res dobil moje pismo!''

Čez nekaj časa pa je sledilo presenečenje, ki si ga ni predstavljal niti on, niti njegova mama. Povedala je, da je bil deček tako srečen, ko je dobil ''odgovor z nebes,'' da se tega ne da opisati. Odgovor je prejel od Seana Miligana, zaposlenega na Kraljevi pošti, ki mu je odpisal sledeče:

 ''Pišem, ker sem ti želel sporočiti, kako uspešni smo bili pri pošiljanju tvojega pisma očetu v nebesa. To je bil težek izziv, saj smo se morali izogibati zvezdam in drugim vesoljskim objektom, ko smo bili na poti do nebes. Kljub temu želim sporočiti, da smo to pomembno sporočilo dostavili tvojemu očetu v nebesa. Naša naloga je, da pisma dostavimo pravočasno in varno in sam vem, kako pomembno je to pismo zate. Še naprej se bom trudil, da bom naredil vse, kar je v moji moči, da bodo sporočila, ki so poslana v nebesa, tja prišla varno.''


Jase z očetom, ko je bil še živ

Dodala je še, da želi vsem ljudem pokazati, da v tem času ne štejejo materialne dobrine, ampk majhne geste in pozornosti, ki lahko spremenijo svet in ti polepšajo življenje.