Quantcast
Radio1_v_zivo


Kaj počne 7-letnik, da s svojimi YouTube videi ZASLUŽI PREKO 20 milijonov in ima več milijard ogledov?!?
WOW | 5. 12. 2018 8:16
Deček ocenjuje in se igra z igračami ter s tem mastno služi
Ključne besede:     deček    zaslužek    milijoni    igrače    preizkušanje    vloger    bogat    youtube
Youtube kanal je lahko odlično sredstvo za služenje denarja, sploh, če si v svojih videih kreativen, počneš nekaj ob čemer ljudje uživajo in te vsakodnevno radi spremljajo.

Komaj 7-letnemu Ryanu je v treh letih uspelo, da je s svojim YouTube kanalom Ryan ToysReview že prehitel vse dosedanje najbogatejše vlogerje in se povzpel na prvo mesto med YouTube zaslužkarji. Oglasi, ki se pojavijo pred predvajanjem posnetka, so mu prinesli kar 16 milijon evrov, preostanek pa sponzorirane objave. Igrača, ki je predstavljena v videu, se zlahka takoj proda. Igrače nad katerimi je deček navdušen, so razprodane v hipu, kar velik dobitek prinese tudi trgovinam, ki te igrače prodajajo.


Okoli 21 milijonov dobi od reklam, ki so na začetku njegovih posnetkov in različnih sponzorjev. Lani je tako zaslužil kar 22 milijonov dolarjev.

Ryan je očitno našel dobitno forumulo za služenje denarja preko Youtube kanala in sicer s tem, da vsakodnevno ocenjuje in komentira različne igrače in jih tudi preizkusi. Njegova pristnost in otroška entuzijaznost je navdušila na milijone otrok po svetu, ki ga obožujejo gledati. Ima preko 17 milijonov naročnikov in preko 26 milijard skupnih ogledov odkar je začel s snemanji,

''Mislim, da sem zabaven in smešen,'' je sedemletnik odgovoril na vprašanje novinarjev, ko so ga vprašali, zakaj ga otroci radi spremljajo. 

To je video, ki ima 97 milijonov ogledov, in sicer, ko je na božično jutro odpiral darila:


Kanal sta mu leta 2015 odprla starša

Sodelovanje z Walmartom prinaša nov zaslužek

Ameriška trgovska veriga Walmart, ki velja za največje podjetje na svetu, je avgusta začela prodajati linijo igrač in oblačil z imenom Ryan's World. Skupaj s starši so posneli video, kako Ryan v trgovini išče svojo igračo, ki si ga je v treh mesecih ogledalo kar 14 milijonov ljudi. Prihodki iz pogodbe s trgovino bodo zaslužek samo še povečali. 15% zaslužka Ryanovi starši hranijo na varčevalnem računu, ki bo postal veljaven šele z njegovo polnoletnostjo.

Ryan je s svojim kanalom s prvega mesta izrinil Daniela Middletona, igralca igre Minecraft, ki je od leta 2017 padel na četrto mesto, medtem ko se je Jake Paul povzpel s šestega na drugo mesto in v zaslužkih za Ryanom zaostaja za okrog 400 tisoč evrov.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del