Quantcast
Radio1_v_zivo


Katero ŽIVAL opaziš najprej? To RAZKRIVA OGROMNO o tvoji osebnosti!
Psihologija | 2. 12. 2018 3:57
Testi osebnosti nam zmeraj razkrijejo kaj novega!
Ključne besede:     slika    opazovanje    živali    psihologija    osebnost    prva
Katero žival opaziš najprej?

 

Še en preprost test osebnosti, ki ga ljudje z veseljem rešujejo. Gre za sliko, na kateri se med barvami skrivajo živali. Oglej si jo na hitro in si natančno zapomni, katero žival si opazil. Potem pa poišči opis in izvedel boš kaj novega o sebi. DRŽI?

 

1. ZEBRA

Če si najprej opazil zebro, potem so besede zabaven, vpliven in karizmatičen ravno zate. Si aktivna in spontana oseba, ljudje obožujejo druženje s tabo. V življenju vedno potrebuješ nove stvari, saj se hitro naveličaš, če se nekaj iz dneva v dan ponavlja.

 

2. MAČKA

Če si najprej opazil mačko, potem si bolj tiha oseba, nekateri morda mislijo, da si nekoliko sramežljiv. A razlog je, da raje opaziješ z razdalje in analiziraš to, kar vidiš. Vseeno ti je, kaj ljudje okoli tebe menijo o tebi, pravila si postavljaš sam, skušaš pa biti čim bolj samostojna oseba.

 


3. RACA

Če si najprej zagledal raco, potem si optimistična oseba, nič te ne more spraviti na tla. Živiš za trenutek in ljubezen, življenje skušaš uživati in zapolniti vsako minutko. Uživaš v raziskovanju novih krajev, učenju novih stvari, tvoja radovednost nima meja.

 

4. KOALA

Če si najprej zagledal koalo, potem si umirjena oseba, katere glavne lastnosti so prijaznost, občutljivost, skrb za druge, če te nekdo potrebuje, potem je vse, kar mora storiti, zavrteti številko in te poklicati. Ni ti všeč, če je okoli preveč ljudi, sproščujoč trenutek zate je večer s knjigo ali dobrim filmom. 

5. SLON

Če si najprej zagledal slona, potem si genij, zelo pa se zanimaš tudi za vse okoli tebe. Si zvesta in odgovorna oseba, prijatelji in družina pa se lahko zanašajo nate. Če potrebujejo pomoč, potem vejo, da se lahko obrnejo nate.

 


6. MEDVED

Če si najprej opazil medveda, potem si zelo konservativna in tradicionalna oseba, ki zna logično razmišljati. Imaš visoke vrednote, na katerih gradiš življenje. Si zelo tiha oseba, ki raje opazuje, ne maraš pa glasne družbe ali pa prostorov, kjer je gneča. Si čustvena oseba. Spontane odločitve niso v tvojem stilu.
7. ŽIRAFA

Si zelo fleksibilna oseba, ki se lahko prilagodi vsaki skupini. V trenutku nato tudi postaneš center te skupine. Obožuješ govorjenje in z vsakim se lahko popolnoma sproščeno pogovarjaš. Si z nogami trdno na tleh. Čeprav deluješ, kot da te nič ne more spraviti s tira, pa to ne drži. Si zelo čustvena in občutljiva oseba.8. PUJS

Si najprej zagledal pujsa? Potem si neodvisna oseba, ki najbolje deluje takrat, ko je sama. Tvoje misli norijo, zato nimaš časa vsega posebej razlagati vsakemu posebej. Pozornost daš vsakemu detajlu, imaš krasen spomin. Z ljudmi pa se, kljub temu, da najbolje deluješ sam, zelo dobro razumeš.
9. ZAJEC

Kdor najprej opazi zajca, je zelo kreativna oseba, polna energije in vedno srečna. Kamorkoli greš, s seboj vedno prineseš smeh in užitek. Vsak si želi druženja s teboj, saj imaš neverjeten smisel za humor. Poleg tega pa si zelo pozorna oseba in všeč ti je, ko vidiš, da se ljudje smejijo. A včasih tudi ti potrebuješ premor od smejanja.10. LEV

Če si najprej opazil leva, potem si rojen vodja. Točno veš, kako prepričati ljudi, da ti sledijo in pomagajo doseči nek cilj. A včasih je tvoja želja po dominantnosti enostavno prevelika. Ne bojiš se izzivov, pravzaprav so ti všeč, saj ti vedno znova dajo možnost, da pokažeš kaj znaš in da se lahko pokažeš kot zmagovalec.

 

11. SOVA

Če si najprej opazil sovo, potem si oseba, ki globoko razmišlja in rada deluje sama. Uživaš v tišini in v družbi ti ni vedno prijetno in udobno. Vse okoli tebe mora biti urejeno, saj te kaotične situacije zmotijo. Si perfekcionist in včasih pričakuješ podobno od ddrugih.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del